Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:09 | April 11, 2014

LISA OLSSON ♡ H&M EVENT!

H&MLisaevent

Hörni! Nu får jag äntligen berätta för er om en grym grej. Den 25 april håller nämligen H&M ett event tillsammans med mig i deras butik på Gustav Adolfs Torg i Malmö! Det kommer att bjudas på frukost, chansen att vinna presentkort och 20% rabatt på hela sortimentet. Jag finns på plats under morgonen för att styla, snacka vårens trender och såklart träffa er.

Jag är ett stort fan av H&M och därför känns det fantastiskt kul att få göra detta tillsammans med dem! Vore även SÅ roligt att få tillfälle att träffa några av er där under morgonen. 25 april mellan kl 07.30-09.30 är det alltså som gäller, OSA innan listan blir full till [email protected]. OBS! Uppge Gustav Adolfs Torg i ämnesraden, med ditt namn och om du planerar att ta med dig en vän. Kom och starta helgen den 25 april på bästa sätt med en lyxig morgon tillsammans med mig & H&M!

Translation: Sorry for the non translation on the picture…I’m really happy to tell that H&M will hold an event together with me in one of their stores in Malmoe, Sweden in a couple of weeks. The guests will get breakfast, the chance of winning gift-cards and also 20% discount in the store. I’ll be there during the morning for styling, to talk about trends for spring and of course to hopefully meet some of my readers. Photos to come!


4 kommentarer4 kommentarer om “LISA OLSSON ♡ H&M EVENT!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh va roligt!

  http://fashiondreamzz.com

  Reply
 • woow!! this will be great

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  Reply
 • rabatt på hela sortimentet. Jag finns på plats under morgonen för att styla, snacka vårens trender och såklart träffa er.

  Reply
 • Hej fina Lisa! Jag driver också en blogg och fullkomligt älskar mode och foto. Jag har inte råd med en kamera för tillfället och inte med så mycket kläder heller.. Skulle du kunna hjälpa mig? Hur kom du så långt med din blogg? Hur lång tid har det tagit och hur har du gjort från det att ingen visste vem du var till 100 läsare till så många läsare du har idag? Har du några tips? Vad kan jag göra för att få en bra och framgångsrik blogg?
  Kram

  Reply