Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:11 | April 12, 2014

IN MY MAKE-UP BAG

P4120594-850+1. Mascara (you already know that I love it..), MAKIASH 2. Highlighter, Lumene (find it HERE) 3. Powder, Chanel. 4. Rouge color “Orgasm”, Nars. 5 & 6, nail polish in colors “Dusty Mud” and “Pale pink”, MAKIASH. 7 & 8, make-up brushes, MAKIASH. 9. Primer, MAKIASH. 10. Lipstick in color “Crust”, Make up Store.

Får mycket frågor & mail om smink och tänkte därför bjuda på några av mina favoriter i sminkväskan just nu! Och i samma veva bland de viktigaste punkterna när det gäller smink enligt mig: Att införskaffa bra borstar & framför allt att tvätta (!) sina sminkborstar minst en gång i månaden. Om ni inte redan gör det som rutin lär ni äcklas när ni tvättar dem över vasken första gången och ser alla rester och skit som fastnar. (; Allt för att vara snäll mot hyn! Sedan är en primer A och O för att få sin make-up att hålla hela dagen. Har kört med Makiash variant ett tag nu som jag är jättenöjd med, och den ger nästan en “mintig”, sval känsla på hyn när man applicerar den. Nagellacken är också nya favoriter tack vare att de ger galen glans och torkar snabbt. Sånt gillas. Om ni råkat missa det så får ni alltid 20% rabatt på alla Makiash produkter via mig om ni skapar er egen profil med ett enkelt stegHÄR. Perfekt för att uppdatera sminkväskan lite för våren!

Translation: Here are some of my favorites in my make-up bag right now! And at the same time two important things when it comes to make-up in general: Buy good brushes & above all wash (!) your make-up brushes at least once a month. If you already don’t do it, I promise that you’ll be pretty disgusted when you wash it the first time over the sink and see all the remains and dirt (; All to be kind to your skin! Then a primer is the perfect product to make your make-up last all day and night. I’ve been using the one from Makiash for a while now which I’m really satisfied with. Also the nail polishes are new favorites, thanks to the crazy good shine and that they dries quickly. And as you may know, all my followers always get 20% discount on all Makiash products only if you sign up with one quick step – HERE.


25 kommentarer25 kommentarer om “IN MY MAKE-UP BAG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Adore this nail polishes colors

  Kiss kiss.*Jo
  http://joandcompanystyle.blogspot.com/

  Reply
 • Cleaner brushes make for better make-up application as well….

  http://vodkaandarose.blogspot.co.uk

  Reply
 • great make up bag!
  xxxx
  http://www.dominiquecandido.com

  Reply
 • I loved the picture! NARS is really an amazing brand – they make such lovely products 🙂

  Reply
 • Love the Chanel powder and the light pink nail polish 🙂
  Fashion latte with vanilla

  Reply
 • Great post!!
  L x
  http://workingmumy.blogspot.com

  Reply
 • Hej!
  Tack för alla dina tips, jag är på väg att uppdatera det mesta i min sminkväska så detta var verkligen till hjälp!
  Jag undrar om du vet något om Lumene’s primer? Har du testat den? För jag funderar på att köpa den då den var lite billigare än Makiash 🙂

  Reply
 • Hej! Vad roligt att höra! Nej tyvärr så har jag inte testat Lumene’s primer. Ärligt talat så har jag inte varit superexalterad över de produkter jag testat av dem (förutom highlightern här som jag gillar), men det är ju såklart väldigt individuellt 🙂 Just när det gäller produkter som t.ex. sminkborstar och primer tycker jag oftast att det är värt att investera lite i i längden. Och skulle du känna dig nyfiken på att testa Makikash så får du ju i alla fall 20% rabatt 🙂 Kram!

  Reply
 • Nice! xx

  Reply
 • Great post
  L x
  http://workingmumy.blogspot.com

  Reply
 • Jättebra inlägg Lisa!

  http://glossfashion.com/fashionbyidag

  Reply
 • gillar detta! 😀

  Reply
 • Hej, jag undrar ifall det är okej att låna dina bilder? Eller vill du att man frågar lov skilt:)

  Reply
 • Hej! Är det för att lägga upp på bloggen? Det är okej om du skriver bildkälla tydligt med länk till mig:)

  Reply
 • Ja på bloggen:) tack!!!

  Reply
 • Superbra tips, rätt i tid nu när allt i sminkväskan börjar ta slut!
  Men jag kan inte bli medlem. Det händer liksom inget när jag skriver in mina
  uppgifter så jag vet inte hur jag ska kunna lägga saker i någon kundvagn? 🙁

  Reply
 • Vad bra, perfekt ju! Vad konstigt…har du klickat på länken här och fyllt i alla uppgifter? Efter det steget ska du nämligen bli medlem om allt fungerar som det ska, och om du då klickar dig in på fliken “shop” i vänstra hörnet så ska du se ett rabatterat pris på 20% när du håller muspekaren över respektive sminkprodukt. Funkar det fortfarande inte? 🙁 Säg till i så fall så kollar jag upp det direkt! Kram

  Reply
 • Hej, fina Lisa!
  Jag måste bara fråga om H&M -eventet.
  Vad ska man få för svar? Vad ska det stå liksom?
  Svaret jag fick ser ut som om att vilken person som helst kan komma dit (förstå mig rätt nu), men det är alltså bara det att man skulle skriva sitt namn och sitt + one i mailet och sen få antingen ett “välkommen” eller “tyvärr” i svar?

  Reply
 • Hej Liza! Jag har inte fått info från H&M exakt vad det står i svarsmailet men om du bara fick något enkelt som “välkommen” som svar ska det vara rätt:) Är du club-medlem på H&M? Roligt att ni kommer! Kram

  Reply
 • Okej, men så bra! 🙂
  Jajjemen, visst är jag det. Tar med mig kortet som angivet i inlägget!

  Reply
 • Men grymt! Ses där! 🙂

  Reply
 • i love Nars and Chanel makeup!

  xx

  http://lepetitmondedejulie.net

  Reply
 • Älskar chanelpudret!

  http://fashiondreamzz.com

  Reply
 • Thanks for all the tips! I just loooove the babypink nailpolish, so cute!

  Reply
 • Love those nail polish colors!

  Reply