Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:42 | April 15, 2014

B&W

v1e12wvHej på er! Har gått och dragit på en dryg förkylning i en vecka nu vilken om jag får bestämma gärna får släppa ungefär NU. Det sätter sig nästan alltid på mina bihålor som svullnar så jag har inte riktigt vågat börja träna igen heller vilket gör mig ännu mer uttråkad. Därav lite bristande inspiration de senaste dagarna med andra ord! Kan därför passa på att fråga er om det är några speciella kollage/plagg/trender ni önskar att jag gör ett inlägg om? Eller något önskeinlägg överlag kanske? Hörs mer i morgon! Nu ska den här snorungen sova, haha. G’night 

Translation: Hey you! I’ve been having a cold for about a week now that I’d be more than happy to get rid of now. It always attaches to my sinuses that gets swollen so I haven’t dared to start working out again either which is just making me more bored, haha. So because of the lack of inspiration the last days, I’d like to take the opportunity and ask you if there are any special collage/garments/trends that you wish to see me do a post about? Or any wish posts overall maybe? Talk more tomorrow! G’night ♡


24 kommentarer24 kommentarer om “B&W”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hade velat se hur ditt sovrum ser ut 🙂 Älskar dina inredningstips/inspo 😀 Kram!

  Reply
 • Mer vardagsbilder och mer casual outfits

  Reply
 • Vacker bild!!!

  Reply
 • ah this photo is so beautiful..
  xxxx
  http://www.dominiquecandido.com

  Reply
 • Mer personligt och vardagligt! Om din pojkvän och listor av alla dess slag hade varit roligt! 🙂

  Reply
 • Snälla gör en sminkvideo! Eller så kanske du kan visa vad du använder för ögonbrynspenna/skugga? 🙂

  Reply
 • Bikinis/baddräckter som är trendiga i sommar? 😀 känner att jag bara vill ha sommar nu och skulle bli glad av lite inspiration. Eller ett inlägg om fina vardagliga sommarklänningar eller fina kimonos ❤

  Reply
 • Hade varit kul om du visade vad du åt under en dag/vecka. Kram!

  Reply
 • krya på dig lisa!

  Reply
 • Hej Lisa!! Jag älskar verkligen din blogg, du sprider glädje och en enorm inspiration!! Jag tycker verkligen om hur du sminkar dig och undrar om du skulle du kunna skriva ett inlägg om hur du sminkar dig och vilka produkter då jag själv är verkligen dålig på att sminka mig… och även hur du fixar dina ögonbryn. Tack igen för en grym blogg!!
  Kram

  Reply
 • Jag tycker du ska göra ett inlägg på vilka kläder man ska satsa på om man inte har så mycket pengar tex mig som bara har mitt barnbidrag 🙂

  Reply
 • Låter inte så kul, krya på dig!!
  Jag är jättenyfiken på hur duninreyt ditt sovrum så skulle vara kul att se ! 😀 kram

  Reply
 • “Den perfekta vardagssminkningen” med tips på produkter eller färger samt kanske en beskrivning på hur man gör?! Vore himla kul!!! 🙂

  Reply
 • Krya på dig!

  Reply
 • Gorgeous!

  xx

  http://lepetitmondedejulie.net

  Reply
 • Hade varit jättekul att se hur du sminkar dig med din ögonskuggan sketch från MAC! Du visade bilder för ett tag sen där du skrev att du använt den, och eftersom det var såå snyggt hade det varit kul att veta hur du gjort!

  Reply
 • Very nice pic.
  xx
  http://www.fashiondenis.com/

  Reply
 • Gillar verkligen dina inrednings-inlägg och hade gärna sett ett par tips om textilier för hemmet 🙂

  Reply
 • With your eyes, any portrait is perfect, Happy Easter!

  http://inatrendytown.blogspot.com.es/

  Reply
 • Väldigt gärna sminkvideo! Vardags/fest 🙂

  Reply
 • Krya på dig!! Jag röstar på inredningsinlägg. 🙂

  Reply
 • Skulle vara intressant att läsa mer om din träning! Hur ofta du tränar och vad? :))

  Reply
 • Jag ska precis flytta till en ny lägenhet så skulle älska mer inredningsbilder!

  Reply
 • Du lyckas alltid hitta så fina bikinis så ett kollage med detta vore kul! 🙂

  Reply