Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:42 | April 23, 2014

LISA OLSSON & H&M EVENT – MALMÖ 25/4

hmevent2Vill bara påminna er om mitt event tillsammans med H&M i Malmö nu på fredag, 25 april mellan kl. 07.30-09.30 i deras butik på Gustav Adolfs Torg! Bjuds på frukost, chans att vinna presentkort, jag snackar styling och vårmode samt 20% på allt i butiken. Skynda att OSA till [email protected] – uppge Gustav Adolfs Torg i ämnesraden och skriv ditt namn + om du tar med dig än vän. Hoppas att vi ses där! 

Translation: Just a reminder about my event together with H&M in Malmoe this friday in their store at Gustav Adolfs Torg!


9 kommentarer9 kommentarer om “LISA OLSSON & H&M EVENT – MALMÖ 25/4”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här