Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

24
/April
20:16

HALFMOON MAGIC

loaf2

loaf1loaf3

Jean, Dr Denim. Skor & T-shirt, ASOS. Jacka, Nelly. Väska & halsband, H&M. Solglasögon, Le Specs.

Så här såg jag ut igår när jag tog en kaffe med Sofia som jag saknat! Alltså hur underbara är inte skorna? Som klassiska Vans fast med något mer slippers-känsla tack vare den snedställda modellen i hälen. Ett extra + för mig och mina annars ständiga skoskav, haha. Och den tunna kappan blir en favorit i vår. Såg ut att bli en lugn helg först men nu verkar det plötsligt bli massa jobb, men det är ju bara kul! Plåtning bland annat! So long, puss

Translation: This is how I looked yesterday when I went for a coffee together with Sofia! How lovely aren’t these shoes?! Like classic vans but with more of a slipper-look thanks to the lower part in the heel. An extra + for me and my otherwise constant sore feet, haha. Thought that it was gonna be a pretty calm weekend at first but now it seems to be a lot of work, but that’s just fun! A photo shoot among other things! So long, love

SHOP THE LOOK:

796591-0014_5++557082-0121_2 600578-0014_2 image1xxlllllllllimage1xxlqqqqqväskaväska


23 kommentarer23 kommentarer om “HALFMOON MAGIC”

  Vilka snygga skor! De ser ju verkligen sköna ut också, jag hade gärna köpt dem själv! 🙂

  Reply

  Lika snygg som alltid! När köpte du väskan på hm? Vet du om den finns kvar? Superfin, precis en sån modell jag letat efter 🙂

  Reply

  Tack snälla!! Den är helt ny faktiskt så den finns ute nu, la till direktlänk till den här i inlägget nu 🙂 Den är i äkta läder, därav det lite högre priset.. Kram!

  Reply

  Vad heter modellen på solglasögonen? Är det halfmoon? Hittar inte med svart båge.. Vart köpte du dina?:)

  Reply

  Yes det är halfmoon, har lagt en bild på dem längst ner i inlägget här med länk:) De finns med svart båge också där, sjukt snygga! Kram

  Reply

  Love this outfit so much, you look so gorgeous as always <3
  I love your jean from Dr Denim and i would like to buy it. Is the quality good? Because i read that the color fades away when you wash it and the jean is becoming dark grey. Thank you for your answer!

  Reply

  ah sjukt bra med skorna alltså! Har alltid också problem med skoskav och skönt att inte behöva tänka på strumpor haha!

  Reply

  Hej Lisa! Tack för tipset som skorna, sitter och beställer dom själv just nu! Hur gjorde du med storleken? Tog du samma som du brukar eller något annat och satt de bra? Funderar på om jag ska ta 38 eller 39! Tack för en bra blogg!

  Reply

  Hej Sandra! Vad kul, de är grymma!! Jag tog strl 37 i mina, ibland kan jag ha 36 i exempelvis pumps och den typen av sko men i princip alltid annars när det gäller boots, vans, sandaler osv osv har jag 37. Så normala i storleken skulle jag säga! Tack snälla!! Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.