Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

25
/April
14:20

NEW BABIES

isabelmarant2isabelmarant1New shoes, Isabel Marant

Oj OJ, vad jag tycker om dessa skor. Den här modellen på sneakers i wedge modell är en storfavorit hos mig sedan länge och Isabel Marant’s talar ju för sig själva. När dessutom mocka och skinn kombineras tillsammans så vet ni nog vid det här laget att jag nästan tycker det blir lite för bra.;) Lär synas här en del här framöver! Är det förresten några av er som snart ska ta studenten och fortfarande jagar efter något att ha på er? Tänkte om intresse finns för ett sådant inlägg med tips?

Translation: Oh, how I love these shoes. This wedge model on sneakers has been a big favorite of mine for a long time now, and Isabel Marant’s kinda speak for themselves. And of course, when suede and leather is combined together it almost becomes too good to handle.;) You’ll probably see a lot of these babies here ahead!


31 kommentarer31 kommentarer om “NEW BABIES”

  JAAA!! klänningsdjungeln skrämmer mig

  Reply

  jaa visa balklänningar samt utspringninsklänning osv!!

  Reply

  Jag skulle jättegärna vilja ha tips på korta balklänningar, ska ha bal nu i 9an men hittar ingen som faller mig i smaken! Skulle uppskatta det sjukt mycket om du ville komma med några tips! Och jättegärna VITA eller någon annan färg som du tycker passar rött, färgat hår! 😀

  Reply

  Ett studentinlägg med massa vita drömmar hade varit optimalt!

  Reply

  Hej, kan du inte tipsa om snygga funktionella väskor också?
  Hade varit super i alla fall!

  Reply

  JA snälla HJÄLP med studentklänning :S :S

  Reply

  Ett inlägg med din hjälp hade underlättat en hel del. Minst sagt. Tack på förhand! Kram

  Reply

  Har fixat min studentklänning men hur den ska matchas det vettetusan. Så gärna lite tips. 🙂

  Reply

  Tar studenten i år och skulle uppskatta tips på vad man kan önska sig i studentpresent!

  Reply

  Skulle vara superbra! Gärna tips om studentskor också.
  Tack för en toppen blogg Lisa

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.