Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | April 25, 2014

NEW BABIES

isabelmarant2isabelmarant1New shoes, Isabel Marant

Oj OJ, vad jag tycker om dessa skor. Den här modellen på sneakers i wedge modell är en storfavorit hos mig sedan länge och Isabel Marant’s talar ju för sig själva. När dessutom mocka och skinn kombineras tillsammans så vet ni nog vid det här laget att jag nästan tycker det blir lite för bra.;) Lär synas här en del här framöver! Är det förresten några av er som snart ska ta studenten och fortfarande jagar efter något att ha på er? Tänkte om intresse finns för ett sådant inlägg med tips?

Translation: Oh, how I love these shoes. This wedge model on sneakers has been a big favorite of mine for a long time now, and Isabel Marant’s kinda speak for themselves. And of course, when suede and leather is combined together it almost becomes too good to handle.;) You’ll probably see a lot of these babies here ahead!


31 kommentarer31 kommentarer om “NEW BABIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här