Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:19 | April 26, 2014

WATERCOLOR

zndo5zndo2 zndo3 zndo4Pants, Filippa K (find them here). Shoes, Zalando (find them here). T-shirt, American Vintage (find it here).

Känns nästan som att bära en målning på benen när man har på sig de här byxorna. Gillart! Kommer bli fina längre fram i sommar matchat med helvitt också. Helt magiskt väder idag!! Hoppas att det håller i sig nu. I morgon blir det som sagt plåtning hela dagen för min del där jag ska försöka passa på att ta lite behind the scenes. Och bilder från mitt event tillsammans med H&M i fredags är på g också! Hoppas att ni får en grym kväll nu. Puss!

Translation: Almost feels like you’re wearing a painting on your legs when putting these pants on. Love it! Will be nice to combine with all white in summer as well. Wish you all a lovely evening! Love


23 kommentarer23 kommentarer om “WATERCOLOR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här