Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

26
/April
21:19

WATERCOLOR

zndo5zndo2 zndo3 zndo4Pants, Filippa K (find them here). Shoes, Zalando (find them here). T-shirt, American Vintage (find it here).

Känns nästan som att bära en målning på benen när man har på sig de här byxorna. Gillart! Kommer bli fina längre fram i sommar matchat med helvitt också. Helt magiskt väder idag!! Hoppas att det håller i sig nu. I morgon blir det som sagt plåtning hela dagen för min del där jag ska försöka passa på att ta lite behind the scenes. Och bilder från mitt event tillsammans med H&M i fredags är på g också! Hoppas att ni får en grym kväll nu. Puss!

Translation: Almost feels like you’re wearing a painting on your legs when putting these pants on. Love it! Will be nice to combine with all white in summer as well. Wish you all a lovely evening! Love


23 kommentarer23 kommentarer om “WATERCOLOR”

  Byxorna du hade på dig på H&M eventet i fredags, vart kommer dom ifrån? 🙂

  Reply

  Wow, vilka coola byxor! Hela du är cool förresten – du har grym stil. 🙂

  Reply

  I vilket program gör du bild nr 2? (så man får en förstoring som ram liksom). Tack för grym blogg=) Olivia

  Reply

  Hej Lisa! Jag har en fråga. Vart redigerar du dina kollage? De är så otroligt fina! Sen förstår jag inte hur du får dem så. Jag menar beskär du varje enskild bild osv.? Sen undrar jag också vad för lamera du använder för att få så fina skarpa bilder? Använder du bara “proffskamera”? Känns som all bloggare är rediga fotografer;) tack för svar! Kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.