Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/April
21:02

TODAY’S SHOOT

P4270821ma1 P4270830ma2 P4270839ma3Avslutar denna bloggvecka med en smygtitt från dagens plåtning som innebar att agera sminkmodell för min del. Mer om det snart! Och hur cool var inte soffan som stod i studion?! Hörs mer i morgon, helt slut i huvudet nu efter en lång dag. G’night babes 

Translation: Ending this blog week with a sneak peek from today’s shoot where I was modeling for makeup. More about that soon! And how cool isn’t that sofa from the studio?! Talk to you more tomorrow, g’night babes 


18 kommentarer18 kommentarer om “TODAY’S SHOOT”

    Åh så roligt! Både du och soffan var grymt snygga!

    Reply

    Hej Lisa!

    Skulle du kunna tipsa lite om hur man klär sig för en intervju? Kanske sätta ihop en eller flera outfit som man kan ha om man blivit kallad på intervju för en klädbutik.

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.