Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:12 | May 3, 2014

EASY MAKE-UP

primerbbcream

När man ska iväg på semester och generellt när vi går mot sommar och den varmare säsongen så föredrar jag och säkert de allra flesta att inte kleta på för mycket smink på huden. Därför låter jag dessa två godingar, en återfuktande primer och en BB Cream hänga med i sminkväskan hit till Dubai. Primer får basen att hålla och BB Creamen ger lagom täckning och fin lyster. Båda från MAKIASH! Och som ni vet erbjuder jag mina läsare 20% rabatt på hela MAKIASH sortiment, alltid. Skapa bara er egen profil via mig HÄR. Puss!

Translation: When you’re going on vacation and generally when we’re getting closer to the summer, I and probably most of us prefer not to put that much makeup on the skin. That’s why I brought these two babies with me to Dubai, a primer and a BB Cream – both from MAKIASH! And as you may know all of my readers get 20% discount on all products at MAKIASH, always. Just create your own profile in one simple step HERE. Love!


5 kommentarer5 kommentarer om “EASY MAKE-UP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här