Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07
/May
18:35

DUBAI DIARY

dubaif2dubaif1 dubaif3 dubaif6dubaif5dubaif10Här har ni ett gäng blandade bilder från Dubai, som bara är några av de jag har kvar att visa er! Har råkat få lite solfrossa nu sista dagen så är inte helt klar i huvudet medan jag postar detta, men hoppas att jag åtminstone lyckas få ihop detta inlägg någorlunda ordentligt (; Under dagtid har det blivit en hel del strandhäng under veckan, igår blev det ett besök på det enorma vattenlandet Atlantis och annars har vi haft några riktigt magiska kvällar med middagar och galet fin utsikt. Nu håller vi på att packa ihop i resväskorna här för att alldeles strax ta oss till flygplatsen. Känns lite vemodigt, men av någon anledning finns det ju inget skönare än att landa i sin egen säng där hemma, eller vad säger ni? Hörs i morgon, puss!

Translation: Here are some snapshots from Dubai, just some of the photos I have in the archive to show you asap! During daytime we’ve spent much time at the beach, yesterday we visited the crazy waterpark Atlantis and overall we’ve had some really magical nights with dinner and lovely views. Now we’re packing our bags to head to the airport. Feels a bit sad, but for some reason there’s almost no better feeling than a nights sleep in your own bed at home, right? Love


21 kommentarer21 kommentarer om “DUBAI DIARY”

  Perfekta bilder! Jag vill definitivt åka till Dubai någon gång!

  Reply

  Men åh va underbara bilder! Ser så gott ut med all frukt också!!

  Reply

  Hej Lisa!

  När du kommer hem skulle du kunna göra ett inlägg om Dubai? Man har hört så mycket gällande kulturen, klädregler osv! Så jag skulle gärna vilja veta mer om hur du upplevde landet!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.