Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:00 | May 9, 2014

BTS SCREENSHOTS

screens3screens1screens2Screenshots, work by Ellinor Rosander & Macs Moser

Lite mer BTS från sminkplåtningen jag gjorde för ett par veckor sen nu! Har nog ett par färdiga bilder att visa er här inom kort. Och så här ser mina naturliga ögonbryn ut när de inte är ifyllda, får mycket sminkrelaterade frågor om just det och vad jag använder. Då de redan är rätt mörka brukar jag oftast bara markera lite extra ut i änden med en matt brun skugga med hjälp av en platt pensel. Nu ska jag försöka vila bort min feber och värk i nacken som mötte mig så fort jag kom tillbaka på hemmaplan igen efter Dubai. Tur att det blir en lugn helg i alla fall! Hörs senare idag babes, puss

Translation: Some more from the make up shoot I did a couple of weeks ago now! Think I’ll have some photos to show you of the final result here soon. And this is how my natural eyebrows looks like when they’re not filled, got some make up related questions about it. And since they’re already pretty dark I usually just mark them a bit more in the ends. Now I’ll try to rest away this fever and neck pain that welcomed me nearly as soon as I got home from Dubai. Lucky that it will be a calm weekend at least! Talk to you more later today, love


12 kommentarer12 kommentarer om “BTS SCREENSHOTS”

    Åh, undrar vad det är för “puder” man lägger under ögonen sådär och sen suddar ut? Det blir så ljust och fräscht! 🙂

    Reply

    Det är ett transparent löspuder som man applicerar under ögonen för att inte ögonskugga som eventuellt trillar ner under ögonen medan man lägger sminket ska fästa sig på huden. Borstas bort sen så att det inte syns 🙂 Tror bl.a. att Make up Store och MAC har något bra!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här