Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:15 | May 14, 2014

CORAL/ROSE GOLD CHOICES

aprikosrose1

Shoes, River Island (get them HERE). Bracelet, Angelica Blick for Bik Bok. STYLEBY, #25

Favoriter just nu: Nya, svagt korall/aprikosfärgade skor med reptilprint (full pott), armband i vitt skinn och roséguld, senaste numret av STYLEBY och lampan på ett hörn som ska få sin plats liggandes på bordet vid sängen. Har sprungit på H&M hela förmiddagen och förberett inför vårt event i Stockholm nästa vecka (läs mer här & OSA senast 16 maj, komsi!), plåtat nya spin-bilder och fått gjort lite andra ärenden. Ikväll drar jag på mysuniformen och bara tar det lugnt varvat med att packa väskan inför i morgon, Rom kallar! Puss

Translation: Favorites right now: These new, soft coral/apricot colored shoes, bracelet in white leather and rose gold, latest issue of STYLEBY and the lamp that will get its place lying on the bedside table. Have been running around at H&M all morning preparing for our event in Stockholm next week (read more about it here & OSA latest 16 of May!), shooting new Spin-photos and done some other errands. Tonight I’ll go for a cozy uniform at home just relaxing and pack my bags for tomorrow, Rome is calling! Love

653707_mainlamparum21

19 kommentarer19 kommentarer om “CORAL/ROSE GOLD CHOICES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla fint!

  Rom är min absoluta favoritstad, jag bara älskar det!!

  http://glossfashion.com/fashionbyidag

  Reply
 • Älskar lampan!

  Reply
 • Love the slip-ons so much! And they look great with the bracelet!

  http://kingstreetfashionista.blogspot.hu/2014/05/rainy-days.html

  Reply
 • Snygga skor!!

  Reply
 • I love those slip ons!

  xx Amber
  http://ambernaomi.blogspot.nl/

  Reply
 • WONDERFUL SCHOES ! I LOVE THE COLOR 🙂

  ♥♥♥ http://tienstoiacaroline.wordpress.com/ ♥♥♥

  Reply
 • I loooove the slip on shoes! They are so gorgeous 🙂
  Fashion latte with vanilla

  Reply
 • Hej Lisa!

  Jag undrar ang. spin my World appen, hur man använder bilder tagna med t ex. systemkamera…?
  Blir så dålgia bilder med mobilkameran tycker jag. Eller vad använder du för kamera? 😀

  Reply
 • Hej Sandra!
  I nuläget kan man endast skapa sina egna Spin-bilder med hjälp av mobilkameran i Appen. Förstår hur du menar med kvalitén…men i bra ljusförhållanden tycker jag faktiskt att man kan få till det snyggt ändå 😀 Kram

  Reply
 • Du hade ju stiltips inför våren med olika trender osv, kan du inte fortsätta det till sommaren? Exempelvis med bikinis, boyfriend jeans, levis’ shorts. Jättegärna SKOR och sandaler, tycker det är skitsvårt att hitta rätt i skodjungeln, vad är sommarens trend i skoväg? Bra skor att ha till vardags typ till jobbet men inte vill stänga in fötterna helt i ett par vans. Superbra blogg! KRAM

  Reply
 • That Styleby magazine is amazing, so much lovely everyday inspiration! The River Island loafers are coo, too!

  I’m a med student and a fashion blogger living in Helsinki, Finland.

  New outfit post up on my blog Arctic Vanilla!

  http://www.arcticvanilla.com/quick-hello/

  Reply
 • Så snygga skor!

  Reply
 • Hej Lisa!
  Super-inspirerande och grym blogg, fortsätt så! Har en liten fråga, hur är det med storlekar på vansen från River Island på denna bild, stora, små?

  Hälsningar / inspirerad bloggläsare <3

  Reply
 • Hej Johanna! TACK, blir så glad!! Tycker att skorna är normala i storleken! Jag har oftast 37 i skor, ibland 36 men då oftast i vissa pumps och den typen av skor. Men i sneakers, sandaler, loafers/vans etc som dessa har jag 37 och de sitter bra 🙂 Kör! Kram

  Reply
 • I love those shoes!!

  http://www.daisydaniels.me/

  Reply
 • Hej Lisa! Jag tycker du är GRYM! Ska bli så kul få Träffa dig på eventet nästa vecka. Har bara en liten fråga: ska man få ett bekräftelsemejl eller så? Eller Hur funkar det? Kram

  Reply
 • Hej Agnes! Vad roligt att du vill komma på eventet!! Så himla roligt att få träffa er:) Har du OSA:t till [email protected] och anget LISA i ämnesraden samt ditt namn och ev. namnet på din vän i mailet? Tror att du ska få ett bekräftelsemail där det bara står något kort som “Välkommen!”, men tror att de kan ha fullt upp på H&M så att det är därför det dröjer lite med svaren:) Kram

  Reply
 • Mmm, så himla snyggt! 🙂

  Reply
 • Älskar din stil! Vill ha mer om inredning och din underbara lägenhet. Ett litet tips som du säkert redan vet 🙂 Det går att skruva bort den vita plastgrejen på lampan. Tror den finns för att kunna ha en lampskärm, har samma.

  Reply