Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:33 | May 24, 2014

CORAL NAILS

5F4A4870-850

Ph by Rami Hanna

Naglar, naglar, naglar. Något som blivit ett jäkla beroende för min del, då jag ser det som något litet att unna mig själv med en gång i månaden för att känna mig fräsch och fin. Ni är många som undrar vad/var jag gör dem och min storfavorit som jag går till är Suela på Salong Suela i Limhamn, Malmö. Bygger aldrig på mina naglar utan behåller mina egna och kör oftast shellac. Denna gång fick det bli korallfärgade som variation till den ljusa, naturliga färgen jag kör mycket på annars. Ha en skön lördag nu! 

Translation: Nails, nails, nails. Something I’ve been addicted to for a while now, as a thing for myself to do once a month to feel extra fresh. I’ve received a lot of questions about what/where I do them and my big favorite is Suela at Salong Suela in Limhamn, Malmö. I never build my nails so I keep my own and usually get shellac. This time I got this coral color as variation to the other light, natural color I wear a lot. Wish you all a nice saturday! ♡


14 kommentarer14 kommentarer om “CORAL NAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här