Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:56 | June 14, 2014

EVERYDAY BOOTS

acnetrack4acnetrack3Är inne i en period där jag blivit alltmer sugen på att fokusera på att bygga upp den perfekta basgarderoben att utgå från. Ett av mina senaste tillskott på skofronten är detta par från Acne i klassiska modellen Track. Har redan hunnit använda dem en del men lär bli mina följeslagare desto mer senare i höst! Från Wakakuu. Nu ska jag alldeles strax göra mig redo för födelsedagsmiddag och firande! Kameran är med. 

Translation: I’ve been all in for getting the perfect basics in my wardrobe lately and my latest shoe buy are these babies from Acne in their classic model “Track”. I’ve already used them a bit but they’ll probably be worn a lot later this autumn! From Wakakuu. Now I’m soon off for a birthday dinner! Brining my camera with me. 


18 kommentarer18 kommentarer om “EVERYDAY BOOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här