Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/June
20:00

MOODBOARD: JUNE

moodboard29june

Ph sources: Tumblr, sealoe

1. Superfin inredning på hela bilden i sig men skinnpuffen gillar jag extra mycket, hade gärna haft en liknande alternativt en rund variant här hemma. 2. Något som jag bara inte kan släppa för tillfället är marockanskt kakel. Vill helst kakla in hela lägenheten, inklusive både golv och väggar, på den nivån snackar vi haha. Men ska försöka behärska mig till att köpa ett fåtal och göra brickor i köket av det! Fint va? 3. Och för att avrunda inredningssnacket är denna grymma tavla på väg hem till mig! Den får sin plats över TV-bänken. Från Sealoe. 4. Godingen som jag bar under midsommar äger jag ju redan, men kände mig tvungen att tipsa er att den finns på rea HÄR nu eftersom så många av er frågade efter den. Skynda fynda! 5. Detta är väl mer av en liten påminnelse till mig själv att springa och ta nya hål i öronen eftersom två av mina tidigare tre vuxit igen. Inte första gången det händer så det här blir sista gången, sen ger jag upp. 6. Pågått en sneakers-jakt hos mig ett tag som ser ut att landa på ett par klassiska i svart och vitt från Adidas Originals, HÄR kan ni köpa er ett eget par!

__

Translation: 1. Lovely interior overall in the picture but what I really like is the leather pouf, wouldn’t say no to a similar one or a round version at my place. 2. Something I’m craving a lot at the moment is Moroccan tiles. Planning to maybe buy a few of them and make trays to the kitchen. Nice huh? 3. And to end the interior talk, this cool print is on its way home to me! From Sealoe. 4. I already own this dress that I wore for midsummer of course, but since so many of you asked about it I just wanted to tell you that you can buy it on sale HERE now! 5. This is more of a reminder to myself to go and get my ear pierced again. 6. Been searching for a new pair of sneakers lately and it seems to end up with a classic black & white pair by Adidas Originals, you can buy your own pair HERE!


11 kommentarer11 kommentarer om “MOODBOARD: JUNE”

  Just fell in love with those gorgeous Moroccan tiles! Those would be a lovely touch in any bathroom, really. <3

  I'm a young doctor and a fashion blogger living in Helsinki, Finland.

  New post now up on the blog!

  http://www.arcticvanilla.com/

  Reply

  Åå en massa snygga grejer! Speciellt kaklet, love! 🙂

  Reply

  Hej Lisa,
  Du har en superfin blogg och jag har följt den sen många år tillbaka!
  Vill bara tipsa att Udda fina har vita, runda sittpuffar som är riktigt snygga. Kanske värt att kolla in? 🙂

  Reply

  Så kul när du skriver inredningsrelaterade inlägg, speciellt nu när jag har fått en egen lägenhet och är i full gång med att börja planera allt vad det innebär! Är lite nyfiken på hur stor din lägenhet är, om jag har förstått rätt så är det en etta så är nyfiken hur stort det rummet är? Man vill ju inte övermöblera rummet, min lägenhet är också en etta:)
  Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.