Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:46 | July 4, 2014

WHEN CRAVING FOR PEARLS

pearls…jag, som mer eller mindre aldrig tidigare ens kunnat föreställa mig själv bära pärlörhängen eller pärlor generellt, är komiskt nog, så som mode ibland kan vara och som gör det så roligt, hooked på denna uppdaterade design som jag hittade inne på Illum i Köpenhamn igår. Troligtvis efter att ha matats med bilder av de från Sophie Bille Brahe den senaste tiden. Lär bara bära ett av dem i ena örat och ha en liten, clean ring i de andra. Ha en skön fredagskväll nu! I morgon får ni bilder från min dag i Köpenhamn. 

__

Translation: Translation: Me, who basically never thought I could even imagine myself wearing pearl earrings or pearls overall is now, funny enough like fashion sometimes can be, hooked on this updated design that I found yesterday at Illum in Copenhagen. Probably because of all the photos on the ones from Sophie Bille Brahe lately. I’ll wear one in one ear and pair it with a smaller, clean ring in the others.


12 kommentarer12 kommentarer om “WHEN CRAVING FOR PEARLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här