Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:09 | July 5, 2014

INTERIOR GLIMPSE

carpetint1

Jag visade ju er mitt matbord för några veckor sedan som jag snickrat ihop själv, och minns att jag påstod i samma veva att jag tyckte kökshörnan kändes komplett – jag ljög visst lite, undermedvetet. NU känns det komplett! Mattan är nytt tillskott nämligen och jag älskar den! Från Rusta av alla ställen. Betydligt varmare intryck nu, eller vad säger ni? Kan även passa på att besvara ett par frågor om lägenheten som jag fått av er: det är en lite större etta jag bor i och jag köpte den i september förra året. Ha en skön fredagskväll nu!

__

Translation: I showed you my own-made dining table a couple of weeks ago and told you that I thought this corner in my kitchen started to feel complete – but obviously I didn’t. NOW I think it feels complete, haha. The carpet is new, found at Rusta, and I love it! Gives it a bit more warmer impression. What do you think? 


37 kommentarer37 kommentarer om “INTERIOR GLIMPSE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här