Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

26
/July
15:47

SHOE LOVIN’

tigershoe2tigershoe1Shoes, Tiger of Sweden/Nelly

Minns ni dessa godbitar från det här inlägget? Jag lyckades få tag på ett par tillslut i min storlek! På rea och allt. Och de visade sig visst vara ännu snyggare och bekvämare i verkligheten än jag trodde. Har redan hunnit inviga dem lite och så även ikväll när det vankas födelsedagsfirande för Felicia. Hoppas att ni mår bra i värmen (#svett)! Puss

__

Translation: Remember these babies from this blog post? I finally got a pair on sale in my size! And they turned out to be even more good-looking and comfortable irl than I first thought. I’ve already worn them once, and they’ll be perfect for tonight when I’m off to celebrate my friend Felicia. Hope u all are enjoying the summer! Love


3 kommentarer3 kommentarer om “SHOE LOVIN’”

    Åh så snygga! Ser framemot att se dem i några snygga outfits i framtiden. 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.