Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/July
15:40

SUMMER VIBE

ssn2 ssn3 ssn1 ssn4 ssn5 ssn6 ssnn sssnnn d32c0d5c5e3733cee5d631c9afb631e2_1670x1018_85_ns_v4 baa

Photo nr 9 borrowed from Felicia

Dags för ett gäng snapshots från senaste dagarna! Den här sommaren har varit omtumlande på många sätt, men också magisk tack vare det underbara vädret och all kvalitetstid tillsammans med alla vänner. Strandhäng, grillkvällar, sommarfester och sena nätter. Obligatoriskt för varje sommar. Men vi har fortfarande hela augusti kvar och på söndag drar jag till New York i några dar!! Berättar mer för er om vad som väntar där snart. Btw – en av de nya funktionerna i nya designen här på Im Next är det lilla like-hjärtat nere till vänster i varje inlägg. Så klicka ifall ni gillar inläggen & let me know! Puss!

__

Translation: Time for a couple of snapshots from the recent days! This summer has been bewildering in many ways, but also amazing thanks to the beautiful weather and quality time I’ve spent together with friends. Days at the beach, BBQ-nights, summer parties and late nights – exactly what the summer is all about for me. But we’ve still got August left and this Sunday I’m going to New York for a couple of days!! I’ll tell you more about that soon. Btw – one of the new functions in the updated design at Im Next is the like button/heart down in the left corner in every post. So click it if you like the posts & let me know! Love!

 


23 kommentarer23 kommentarer om “SUMMER VIBE”

    Vart kommer din klocka ifrån?

    Reply

    Den kommer från Larsson & Jennings! Ska visa tydligare bilder i ett inlägg här i morgon (:

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.