Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

30
/July
19:33

TEAM UP

5F4A1557-850pxbyline Gruppteam-850px

1st photo: Rami Hanna

Tänkte att jag kunde visa er min nya pressbild! Toppen införskaffade jag rätt nyligen i Köpenhamn och finns att hitta HÄR om någon är sugen. Gillar att den är ribbad, inte setts till lika mycket! Shortsen är ett par gamla Levi’s. Och så har vi klart gruppbilden (aka pop-gruppsbilden haha) tillsammans med mina underbara kollegor!

__

Translation: Thought that I could show you my new press photo! I bought the top recently in Copenhagen and if some of you are interest you can find it HERE. I really like this rib one! And then of course we had to get the group photo (aka pop-group photo haha), together with my amazing colleagues!

 


21 kommentarer21 kommentarer om “TEAM UP”

  Vilka coolingar ni är, haha! Gillar verkligen din outfit förövrigt. Shortsen är verkligen perfekta. 🙂

  Reply

  Är det här du??? För du har väl aldrig haft lila hår? Eller är det någon annan? Eller en retuscherad bild på dig? http://31.media.tumblr.com/8f5949754a7b48027afa3784bdf3d480/tumblr_mmr159GR3W1snpa2po1_500.png

  Reply

  Haha ja det är jag, men har aldrig haft lila hår nej…det är alltså någon som har retuscherat min bild och den verkar sen ha lyckats spridas flitigt över Tumblr etc. Nu slipper jag i alla fall undra nyfiket hur jag hade sett ut med lila hår 😉

  Reply

  Wow. Your crew consists of ridiculously cool people. And you look so pretty in the first picture, too! ♥

  I’m a young doctor who also writes a fashion blog.

  New post up on the blog:

  http://www.arcticvanilla.com/

  Reply

  What a great crop white top!! By the way, you should check out my newest outfit featuring CHRISTIAN DIOR COUTURE EMBROIDERED SNEAKERS by Raf Simons, and of course that ubiquitous CHANEL GRAFFITI BACKPACK!! Guaranteed to provoked you in the best way possible, and you’d love the writing style too, my readers always do, hope you get a good laugh out of it too!

  xx The Provoker
  http://www.the-provoker.com/2014/07/in-defense-of-accessories.html

  Reply

  Jobbigt snygg på båda bilderna känner jag…
  Jag undrar vart du har köpt den vita T-shirten? Sjukt enkel och snygg! Kram!

  Reply

  Men tack fina!! Ni hittar direktlänk till toppen i inlägget (: Den är grym! Kram!

  Reply

  Jag har skrivit tidigare och jag skriver igen. Du är en stooooor förebild 🙂 du verkar så down to earth trots dina framgångar och allt… och ditt sätt (åtm som du ger bilden på bloggen) verkar så chill och bra 🙂 du verkar ha ett bra liv och det gör mig glad! Låter kanske dumt men man blir på gott humör då man märker att du trivs med ditt jobb och är en av de (få) som verkligen följer sina drömmar! Något som alla borde göra.

  Kramar från Finland

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.