Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:02 | August 15, 2014

BRONZE

till_lisa_utan_logga

Photo: Hanna Björkstedt

En till från plåtningen för några veckor sen! Fräknarna har redan börjat försvinna tyvärr, #separationsångest…och på tal om plåtning så har större delen av dagen bestått av just lite annorlunda fotande till bloggen! Vi höll till uppe på ett hundra år gammalt loft med gamla stegar och bjälkar och jag längtar tills jag kan visa er lite av resultatet här! Nu ska jag kurera mig med te och en lång natts sömn. Talk soon!

__

Translation: One more from our photo shoot a couple of weeks ago! The freckles have already started to disapear unfortunately…and today I’ve spent most of the day shooting for the blog! We were up at an old loft with old ladders and beams and I can’t wait to show you some of the result! Now I’ll recover with tea and a long night’s sleep. Talk soon!


25 kommentarer25 kommentarer om “BRONZE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här