Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:02 | August 15, 2014

BRONZE

till_lisa_utan_logga

Photo: Hanna Björkstedt

En till från plåtningen för några veckor sen! Fräknarna har redan börjat försvinna tyvärr, #separationsångest…och på tal om plåtning så har större delen av dagen bestått av just lite annorlunda fotande till bloggen! Vi höll till uppe på ett hundra år gammalt loft med gamla stegar och bjälkar och jag längtar tills jag kan visa er lite av resultatet här! Nu ska jag kurera mig med te och en lång natts sömn. Talk soon!

__

Translation: One more from our photo shoot a couple of weeks ago! The freckles have already started to disapear unfortunately…and today I’ve spent most of the day shooting for the blog! We were up at an old loft with old ladders and beams and I can’t wait to show you some of the result! Now I’ll recover with tea and a long night’s sleep. Talk soon!


25 kommentarer25 kommentarer om “BRONZE”

  Galet fin bild och du är så otroligt vacker! Kram på dig

  Reply

  Var är dina ringar ifrån? Så fina!

  Reply

  De kommer från H&M, ett tag sen jag köpte dem nu dock! Kan ordna ett inlägg/kollage inom kort med smycken i samma stil (:

  Reply

  Vilka fina ögon! vad heter ögonskuggan du har på bilden? 🙂

  Reply

  Tack Emma!! Använde mig av IsaDora’s palett som heter Golden Sunset 🙂

  Reply

  I’m officially in love with this amazing photo.

  Reply

  Wauw! Great picture, the freckles are beautiful! Just show them. You’re a natural beauty 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här