Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:48 | August 16, 2014

BLACK/GREY/WHITE CHOICES ONLINE

greyblackwhite1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

Lördag med förkylning = ett par timmar åt slösurfande (läs: shoppa nya godbitar online). Här har ni 6 stycken av mina favoriter just nu! Äger redan båda skoparen sedan innan, flatsen är perfekta till vardags och de höga sandalerna är så bekväma att jag dansade runt i dem en hel dag och natt under Way Out West. Men hur som helst, kjolen ligger i min varukorg nu! Ren perfektion i mina ögon, som älskar både skinn och fokus på detaljer. Vilken är din favorit?

__

Translation: Saturday with a cold = some lazy hours of online shopping. Here you have 6 of my favorites right now! I already own both of the shoes and the skirt will be my next buy. Completely perfection in my eyes, since I love both leather and details. Which piece is your favorite?


24 kommentarer24 kommentarer om “BLACK/GREY/WHITE CHOICES ONLINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här