Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/August
15:24

PRINT MIX

day2a day2d day2e

Pants, Customade. Blazer, Zara (HERE). Shoes, Senso (HERE). Watch, Marc by Marc Jacobs.

Kostym-set av olika slag kan ju vara bland det bästa jag vet i klädväg och för modeveckans andra dag fick blått och mönstermix bli ledorden! Redan fredag och jag startade dagen med morgonmöte tillsammans med Im Next och nu sitter jag kvar på kontoret i några timmar för att få undan lite jobb innan jag ska dra mig till flygplatsen och Malmö igen. Tar emot lite extra att lämna Stockholm den här gången! xx

P.S. Vinnaren i min tävling i samarbete med Spin My Planet och Nelly.com som vinner ett presentkort värt 1000:- att shoppa för på Nelly är utsedd – grattis till Maria! Grattis även till andra & tredjepris Linnea & Josefine! Jag kommer att kontakta er för mer info. Och glöm inte att ni hittar min Spin My Planet-profil på “Lisaplace” där!

___________________

Translation: Suits in different styles and models may be my favorite thing to wear (as you’ve noticed probably) and for day 2 during fashion week I went for blue and mixed prints! Started this Friday with a morning meeting together with Im Next and now I’m at the office to get some work done before I’m off to the airport again. Love!


22 kommentarer22 kommentarer om “PRINT MIX”

    Love the combination of prints! I think the pants are really cool. Love it! ♥

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.