Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:38 | September 1, 2014

AUTUMN KNITWEAR

knitwear_inspo1

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Hej måndag och HEJ september! Vad hände där, haha? Så länge jag får komma bort till solen något i vinter så är jag faktiskt rätt taggad på höst, och om inte annat är det enligt mig den absolut roligaste klädsäsongen. Så för att kicka igång den nya månaden har jag valt ut några stickade favoriter online just nu! Själv kommer jag att ha svårt att låta bli att lägga beslag på off shoulder modellen på nummer 4 och 5. Och kashmir! I höst vill jag bära kashmir alla dar i veckan. Kolla bara på den kamelfärgade här ovan.

__________

Translation: Hello Monday and HELLO September! What happened, haha? But as long as I get the chance to get away to the sun at least one time during winter I’m actually pretty excited for autumn, and especially since it’s imo the best clothing season. So to kick-start the new month, I picked out some knitwear favorites online right now! Think I’ll have to put my hands on the off shoulder model on number 4 and 5. And cashmere! This autumn I want to wear cashmere everyday, always. Just look at the beige one above. Get your favorite!


9 kommentarer9 kommentarer om “AUTUMN KNITWEAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här