Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:50 | September 8, 2014

#MYNIKONMOMENTS

LisaOlsson_nikon1

Något jag är väldigt glad över att få tala om är att jag är ambassadör för Nikon, och under vår tid här i New York kommer jag att bära med mig deras kamera Nikon D5300 att använda till mina snapshots som är en viktig del för mig alla gånger jag reser. Förutom bra bildkvalité som är a och o för mig, har kameran funktioner som wifi att koppla direkt till mobilen samt en vridbar skärm som jag vill kolla in lite extra. Mer om kameran och en grym grej för er kommer, så håll utkik här!

_____________

Translation: Something I’m happy about to tell you is that I’m an ambassador for Nikon, and during our time here in New York I’ll be carrying their camera Nikon D5300 with me for my snapshots which is an important thing for me when I travel. And except from great photo quality, the camera’s got functions like wifi to connect directly to your mobile and a swivel screen. More about the camera and a great thing for you readers will be presented soon, so stay tuned!


13 kommentarer13 kommentarer om “#MYNIKONMOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här