Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/September
13:22

THE PERFECT BASE

LisaOlsson_kollage3

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE

Sugna på att shoppa med 25% rabatt? Det kan ni göra på alla plagg från NLY Trend idag när ni uppger koden NLYTREND25 i kassan! Gäller fram till kl 10.00 i morgon, måndag.

Plockade fram mina favoriter i ett kollage som utgör en perfekt bas för höstgarderoben. Ni är många som önskat mer tips på just det. Jag kommer ha svårt att inte passa på att klicka hem den vita skjortan och boyfriendjeansen idag! Skjortan är minst lika snygg att bära för sig, som att dra över en stickad tröja som nr 5 eller 7 och låta skjortan sticka fram undertill. Har även valt ut ett par skinnbyxor och mer stickade plagg som tillsammans skapar 10 poäng. Och slutligen den lilla svarta och ett linne i skinn att matcha med jeans eller kostymbyxor och kavaj till fest. So long!

______________________

Translation: Want to shop with 25% discount? Use the code NLYTREND25 in the checkout to get 25% off on all items from NLY Trend today, ends tomorrow at 10 A.M (CET)! Above I’ve chosen out my personal favorites that makes the perfect base for autumn. And it will probably be difficult for me not to order the white shirt and the boyfriend jeans today! The shirt is perfect to wear both by itself, as paired with a knitted sweater like nr 5 or 7 to let the shirt be showed underneath. I also picked out a pair of leather pants and more knitted pieces which is the perfect combo for autumn, and finally the little black dress and a leather top to wear with suit pants and a blazer for party. So long!


16 kommentarer16 kommentarer om “THE PERFECT BASE”

  I love your picks. Number one is my favorite and the cool ripped jeans 😀

  xx

  Reply

  Du är så grym när de kommer till basplagg. Jag behöver hjälp gällande vad man ska ha under en stickad cardigan i höst? Jag går alltid runt i svarta leggings och det känns så tråkigt att ha ett svart linne under (och så har man svarta klackar + väska) vilka färger tycker du man ska satsa på? Är sugen på att skaffa något linne/t-shirt i nude men hittar inget snyggt alls 🙁 Hade varit kul om du gjorde ett sånt här kollage med linnen/t-shirts eller liknande. Kramis

  Reply

  Kul att du gillar det, tack! La faktiskt till en extra bastopp i kollaget nu i den militärgröna färgen – syns väldigt mycket i höst och värt att satsa på! Tycker att NLY Trend har många bra alternativ vad gäller bastoppar så kika där och passa på nu med 25% koden 🙂 Fint att matcha exempelvis en nudefärgad cardigan som nr 2 här tillsammans med andra gråa toner, militärgrönt, vinrött, marinblått etc. Kombinerat med svarta jeans, blåjeans, skinnbyxor eller vad man nu föredrar! Kram

  Reply

  Beautiful stuff – I love the grey sweater!!

  Happy Sunday – Lali

  Reply

  ÄLSKAR boyfriend-jeansen. Vill väldigt gärna ha ett par, men för mig som har lite bredare lår så är det svårt att hitta ett par som sitter snyggt, tyvärr.

  Reply

  Älskar dina collage! Och det blir en bonus när allt funkar ihop! 😉

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.