Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

30
/September
17:33

#MYNIKONMOMENTS

LisaOlsson_NikonMoments1 LisaOlsson_NikonMoments4 LisaOlsson_NikonMoments6 LisaOlsson_NikonMoments3 LisaOlsson_NikonMoments5 LisaOlsson_NikonMoments2 LisaOlsson_NikonMoments7 LisaOlsson_NikonMoments8 LisaOlsson_NikonMoments9

Att fota i samband med att man är ute och reser och därmed samla på sig massor av minnen på bild är både en rolig och viktig del för mig. Det är också anledningen till att jag inte väljer att enbart ta bilder med exempelvis mobilen, utan anser det värt att investera i en ordentlig kamera. Som jag nämnt i ett tidigare inlägg har jag just nu ett ambassadörskap för Nikon och under mina dagar i New York senast fick jag chansen att ta mig an deras nya kamera Nikon D5300 (+ ett 35mm och 50mm objektiv). Och i vanlig ordning har jag därför samlat ett gäng snapshots till er här från NYC! Kameran har även funktioner som en vridbar skärm samt min favorit, wifi så att man kan skicka över bilderna direkt till mobilen och instagram. Enjoy!

____________________

Translation: Taking photos when I travel and at the same time then collect memories in pictures is both a fun and important thing for me. That’s also the reason why I choose to not only use my mobile phone, but believe it’s worth it to invest in a system camera. As I mentioned in another post recently, I’m an ambassador for Nikon and during my days in New York I got the chance to try their new camera Nikon D5300 (+ a 35mm and a 50mm lens). And as usual, I wanted to collect a bunch of snapshots fro here for you from NYC! The camera’s got functions like a movable screen and my personal favorite, the wifi function to connect directly to your mobile. Enjoy!


12 kommentarer12 kommentarer om “#MYNIKONMOMENTS”

  Jag håller med dig om att ta bilder som minne. Jag tar kort på nästan allt & min karl blir galen på mig ibland haha. Fina bilder du har tagit & ha en bra kväll!
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply

  I love these pictures, I definitely need to visit New York at some point in my life!

  Reply

  Hej lisa! Jag bor i Malmö och ska börja gymnasiet näsa år så jag tänkte fråga dig vilket gymnasium du gick på och vilken linje och om det är något du kan rekommendera? 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.