Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | October 2, 2014

MY HOME

LisaOlsson_lagenhet3 LisaOlsson_lagenhet1 LisaOlsson_lagenhet2

Den här delen av min lägenhet har ni visserligen fått se förut, men det har skett lite förändringar sen sist! Fick den fina gula kudden från Svenskt Tenn i födelsedagspresent av min vän Ellen som lyckats snappa upp att jag varit sugen på den. Gjorde kuddelen i soffan komplett! Marmorpartiet på mitt soffbord har jag fixat själv med hjälp av ett klisterpapper från Panduro (bästa grejen). I övrigt kommer min inredning från följande ställen, bara att fråga i kommentarsfältet om ni undrar något annat så svarar jag mer än gärna:

Lampa: Tom Dixon 
Matta: Via inredare/stylist Pernilla Ehlenberg (likaså lampan) 
Soffbord & vas: Mio 
Fat: Mateus 
Kuddar: Svenskt Tenn (gul), Bolia (grön), H&M Home (gråbrun), Majas Deko (rostfärgad) 
Soffa: Trendrum Tavlor: Ehrenstråhle & Wågnert (San Francisco), Arte Limited (illustration) 
Ljushållare: Madam Stoltz 
Koppardekorationer: Cult Design, H&M Home, Illums Bolighus

______________________________

Translation: You’ve already seen this part of my apartment, but some things are different since then! Got this yellow pillow from Svenskt Tenn from my friend Ellen on my Birthday and I love how it made the pillow collection complete. The marble on my coffee table is actually something I made myself using a adhesive paper from Panduro (best thing). Just ask me in the comments below if you have any special questions! The lamp is from Tom Dixon, carpet bought through interior designer Pernilla Ehlenberg, sofa from Trendrum, pillows from Svenskt Tenn, Bolia, Majas Deko and H&M, San Francisco poster from Ehrenstråhle & Wågnert and illustration from Arte Limited and copper decorations from Cult Design, H&M and Illums Bolighus.


33 kommentarer33 kommentarer om “MY HOME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här