Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07
/October
19:10

THE CONSTANT LOVE FOR DETAILS

LisaOlsson_henrykole LisaOlsson_starbucks LisaOlsson_blogawards6 LisaOlsson_nycroptop3 LisaOlsson_cream3 LisaOlsson_adidas day2e LisaOlsson_timessquare3 LisaOlsson_jennieellen LisaOlsson_soho2 LisaOlsson_allwhite3 fwss15day1-10004

…det är detaljerna som gör det, right? Här har ni en samling detaljbilder från några av mina senaste outfitinlägg! Har jobbat konstant de senaste två dygnen i Stockholm bortsett från korta pauser, därav lite tystare här. Nu checkar jag ut från både Scandic Kungsgatan och nya Im Next kontoret för dagen. I morgon kör vi igång med massa nytt material igen! Puss hjärtan

_______________________

…all in the details, right? Here’s a collection of details from some of my latest outfit posts. Hope u like! I’ve been working constantly the last two days in Stockholm, and now I’m checking out from both Scandic Kungsgatan and our new Im Next office for the day. Tomorrow I’m back with some new, fresh material here for you! Love xx


20 kommentarer20 kommentarer om “THE CONSTANT LOVE FOR DETAILS”

  Om det finns något som är perfektion så är det du Lisa, en sann inspirationskälla!

  Reply

  Jag måste börja med att ge dig cred för din otroliga blogg som jag nu läst i flera års tid och inte tröttnat en enda gång, trots att jag faktiskt aldrig slängt in en kommentar innan. Tycker du sköter allt så bra så det har liksom inte varit nödvändigt! 🙂 Tycker fortfarande att din blogg är en av de bästa och Im Next är ett otroligt företag (?) som jag är lite avundsjuk på att jag själv inte kom på haha. MEN nu till saken, om det är något jag verkligen saknar så är det kategorier! Skulle vara så skönt att bara kunna klicka sig in på “outfits” och inspireras, eller som nu i senaste fallet när jag letade efter bilden från er första New York-trip i somras, det är lite svårt att hitta bland alla månader! Så det är stor efterfrågan på det från min sida.
  Keep up the good work, massa kramisar!

  Reply

  Jag håller med dig att det är detaljerna som gör det hela. Här har du delat med dig väldigt fina & inspirerande bilder & jag älskar att spana in på just detaljerna. Ha en trevlig dag!
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply

  Åh vad fin din klocka i roséguld är. Kan inte du länka var jag kan hitta den eller skriva modellens namn?

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.