Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:30 | October 9, 2014

#FÖRHENNE

LisaOlsson_plansverigeforhenne

Varje dag gifts 39 000 flickor bort. Trots att de fortfarande bara är barn. Du och jag har egna rättigheter, men verkligheten ser väldigt annorlunda ut för dessa flickor. De har ingen egen röst, de har ingen möjlighet att påverka sitt egna liv eller sin framtid.

Nu på lördag är det den Internationella flickdagen och Plan Sverige har just startat en viktig kampanj, #förhenne som går ut på att man lånar ut sin röst genom att låna ut en status på Facebook eller Twitter för en flickas berättelse den 11 oktober kl 11.00. Den här dagen höjer jag min röst för flickors rättigheter och jag hoppas att vi ALLA kan se till att göra detta tillsammans! Är ni med mig? Allt du behöver göra är att signa upp dig på https://plansverige.org/forhenne

_______________________

Translation: Each day, 39.000 girls are getting married without their own approval. Even though they’re still just children. You and I got our own rights, but the reality is so different for all these girls. These girls don’t have their own voice, the opportunity to affect their own lives or future. This Saturday it’s the International Girl Day and Plan Sverige has just started a very important campaign, #förhenne (for her) which gives you the chance to lend out a Facebook or Twitter status for a girl’s story during this day, the 11th of October at 11 A.M. On Saturday I’m raising my voice for every girls’ rights, and I hope that we ALL can do this together! All you have to do is to sign up at https://plansverige.org/forhenne


2 kommentarer2 kommentarer om “#FÖRHENNE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här