Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:01 | October 12, 2014

IM NEXT GOES NEW YORK – PART IIII

Och söndag innebär en ny minifilm från New York! Det här är den sista delen – men långt ifrån det sista rörliga materialet ni kommer att få se här inom närmsta tiden. Hoppas att ni gillat klippen! G’night

____________________

Translation: And Sunday means a new mini-movie from New York! This is the last one – but far from the last video material you’ll see here in the near future. Hope that you’ve enjoyed watching these! G’night


8 kommentarer8 kommentarer om “IM NEXT GOES NEW YORK – PART IIII”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • love the video! wish I understood swedish

  http://hashtagliz.com

  Reply
 • Vilket liv ni lever! Älskar att få följa med er runt om i världen och Lisa?! Måste du alltid ha så förbannat snygga kläder? Gosh va man önskar att man visste vart du bodde för då hade jag rånat dig på alla snygga kläderna 😉

  Reply
 • Amazing video again. I loved to watch it!

  Reply
 • nån som vet vad låten i slutet heter?

  Reply
 • damn cool !!!!

  Reply
 • Hej finaste Lisa, har följt din blogg sedan du startade blogga och har aldrig kommenterat något förrän nu (väldigt märkligt egentligen..). Jag undrar om du skulle kunna dela med dig av vart du har köpt de vita spetsbyxorna som är utsvängda som du bär när ni sitter i trappen? Tack för 7 år av inspiration och en superbra blogg, kram!

  Reply
 • Hej Linn! Vad kul att du bestämde dig för att kommentera och grymt att du följt så länge!! De vita spetsbyxorna köpte jag på Forever21 i New York (: Tack för fina ord, hoppas att du fortsätter följa (och kommentera lite då och då hehe). Kram!

  Reply
 • Varför saknas Caroline från så många av era klipp? 🙂 vad fin video!

  Reply