Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:03 | October 15, 2014

SHEARLING BIKER

LisaOlsson_lxl1 LisaOlsson_lxl2 LisaOlsson_lxl3

Jacket, LXLS. Pants, H&M. Sweater, Davida Cashmere

Så här värmer jag mig gärna i höst/vinter! Och jag måste dela med mig av en sak: Jag har gått in i väggen…eller okej, jag rättare sagt SPRANG (föreställ er entusiastiska glädjeskutt) rakt in en glasvägg på kontoret igår kväll, så jag har ärligt talat rätt ont för tillfället, haha. Förutom pannan tog näsan värsta smällen som svullnat upp över näsbenet och ser allmänt sne ut. Måste nog kolla upp det. Orkar inte med mig själv ibland, det är okej att skratta. Nu blir det middag! So long

____________________________

Translation: This will keep me warm this autumn/winter! And I just have to share something with you: Yesterday I ran into a glass wall…I mean, really RAN into it at the office, so honestly it hurts pretty bad at the moment, haha. Except from my forehead my nose took the worst knock and now it’s swollen over the nasal bone and just looks kinda crooked. Can’t handle myself sometimes haha, it’s ok to laugh. Now I’m off for dinner! So long


49 kommentarer49 kommentarer om “SHEARLING BIKER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här