Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:49 | October 22, 2014

MARRAKECH DETAIL

LisaOlsson_marrakech2LisaOlsson_marrakech1

Hej på er! Bloggen låg nere tidigare idag men problemet ska nu vara löst igen! Några av er  minns kanske att jag tog upp min svaghet för marrakech-kakelplattor och mönstret i sig för ett tag sedan? Min mamma hade snappat upp det i alla fall och jag fick denna kakelplattan i present för någon månad sen som hon köpt i en liten inredningsbod. Helst vill jag ju ha ett helt golv med marrakech-plattor men man måste ju börja någonstans, haha. Fint att ta in som en inredningsdetalj i hemmet, exempelvis på köksbänken eller som jag valt att göra nu på mitt matbord kombinerat med lite kopparprylar. Ljusstaken finns att köpa HÄR.

_____________________________

Translation: Hey you! The blog was down earlier today but now everything should be ok again! Some of you may remember that I’ve mentioned my love for marrakech tiles and the print overall? My mother obviously did since she gave me this marrakech tile as a gift a couple of months ago! Nice to put in your home as an interior detail, for example on the kitchen counter or as I decided to do on my dining table combined with some copper details. You can find the candle holder HERE.


6 kommentarer6 kommentarer om “MARRAKECH DETAIL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här