Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/October
11:55

MAKIASH DISCOUNT

makiashlisa

Me as a Makiash Illustration – how cool?! Made by Ronny Willberg Johansson

Vad passar bättre att starta den nya veckan än med lite härliga rabatter? Som många av er säkert vet är jag ambassadör för sminkmärket MAKIASH och deras produkter står för många av mina favoriter i sminkväskan. Exempelvis kan ni se en del av det i sminkvideon jag la upp för några dagar sen HÄR. Så – när ni skriver in LISA25 i rutan “Campaign Code” i kassan får ni 25% rabatt på hela sortimentet. Rabatten gäller bara fram t.o.m. 30/10 så passa på, happy shopping!

Register and get 25% off HERE

__________________________

Translation: What would be a better way to start the new week than with some good discounts? As many of you already may know, I’m an ambassador for the makeup brand MAKIASH and their products stands for a lot of my favorites in my makeup bag. For example you could see some of them in my makeup video I posted a couple of days ago HERE. So – when you apply the code LISA25 in the “Campaign Code” box in the checkout you get 25% off on all products. The discount is only valid until the 30th of October so hurry, and happy shopping!

makiashlisaolsson
1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE


5 kommentarer5 kommentarer om “MAKIASH DISCOUNT”

    […] En favoritkombo just nu: Matchningen av en kamelfärgad kappa tillsammans med en ljusblå skjorta som har lite maskulina influenser. Och skinn, alltid skinn. Har precis fått i mig lite sen lunch och nu håller jag på att sortera lite (mycket*) papper och kvitton, lite tråkigt företagsfix men som måste göras. Framåt kvällen ska jag träna pilates! Aldrig testat på det innan så det ska bli roligt. Och en liten reminder: Glöm inte att det är sista dagen idag att ta del av mitt sminkerbjudande till er HÄR! […]

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.