Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/October
20:01

HAND CREAM

LisaOlsson_creme

Höst = kyla och kyla = torra händer. Åtminstone för mig. Därför ser jag alltid till att ladda upp med bra produkter till den kallare säsongen! Här har ni två favorithandkrämer i min väska just nu – en från Byredo och en från Granit. Granit’s innehåller endast naturliga ingredienser såsom sheasmör, mandelolja och björk och har en träig doft. Den sägs även vara lugnande och koncentrationshöjande (och även om det bara är placeboeffekt gillar jag det ändå). Byredo’s luktar magiskt och vad kan jag säga mer, jag bara älskar allt de gör.

________________________

Translation: Autumn = cold weather and cold weather = dry skin on my hands. At least for me. Therefore I always make sure to build-up with some good products for the colder season! Here are two hand cream favorites in my bag right now now: one from Byredo and one from Granit. The one from Granit only contains natural ingredients such as shea butter, almond oil and birch and it has a pretty woody smell. It also says that it’s concentration-enchancing (and even if it’s just a placebo effect I still like it). Byredo’s smells lovely and what can I say more, I just love everything they do.


3 kommentarer3 kommentarer om “HAND CREAM”

    Jag är en sådan person som använder handkräm året runt & brukar köpa en ny sort varje gång den tar slut. Nästa gång ska jag prova dessa som du tipsar om. Tack för tipset!
    Mvh http://starby.devote.se

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.