Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

29
/October
11:57

TOP OF THE ROCK

LisaOlsson_topoftherock1 LisaOlsson_topoftherock3LisaOlsson_topoftherock2

Bag, Zara. Hat, ASOS. Pants, Gina Tricot. Shoes, Senso (HERE). T-shirt, Acne.

Glad onsdag favoriter! Blev en trevlig middag på Köttbaren igår kväll följt av matkoma på soffan. Detta är första gången på jag vet inte hur länge som jag kommer vara i Malmö i en hel vecka, skönt och tråkigt (mest tråkigt, jag gillar ju när det händer grejer) på samma gång. Nu ska jag dyka ner i mailen och få lite gjort här. Ikväll väntar kvalitetstid med Karna! So long

_____________________________

Translation: Happy Wednesday favorites! Went for a nice dinner att Köttbaren yesterday night followed by some lazy time on the sofa. This is the first time in a very long time that I’ll be in Malmö for a whole week, both nice and boring (mostly boring, I like it when it’s busy) at the same time. Now I’ll go through my emails and get things done. Tonight I’ll spend some time with Karna! So long


27 kommentarer27 kommentarer om “TOP OF THE ROCK”

  Åh så jävla snygga bilder!! (ursäkta språket).
  Typ en av mina personliga favoritplatser också.. så mäktigt!

  Reply

  burgundy is YOUR colour. always when you wear this colour i fall in love with you again haha. no but serious this is really a colour which looks soooo sooo good on you, love it. one of the reasons i love your header of you page so much because you wear a bugundy jacket and hat 🙂

  have fun with karna tonight, i used to follow her blog and think she is such a funny and beautiful girl. 🙂

  Reply

  Säljer just nu ut lite balla skor, Jeffrey Campbells, oanvända UNIF Hellbounds och superhöga boots från Have2have. Dessa annonser slutar ikväll sen kommer jag köra ut ett gäng imorgon, har allt ifrån mängder skor att sälja till plagg från Topshop, Asos, Nasty Gal osv. Många plagg som kommer finns inte i Sverige och är använda enbart till plåtningar! Kolla in http://www.tradera.com/profile/items/2958065/seller 😀

  Reply

  Nog första gången jag kommenterar här, men herre vad cool och snygg outfit! Vad heter hatten? Kan inte hitta den på Asos hemsida 🙂
  Kram

  Reply

  Blir ju så glad av era kommentarer 🙂 Tack!! Tyvärr så var det längesen jag köpte denna hatten, kan inte hitta den längre…
  Kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.