Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

30
/October
14:55

CAMEL COAT COMBO

LisaOlsson_camel1 LisaOlsson_camel3 LisaOlsson_camel2

Coat, BikBok (HERE). Shirt, Zara. Pants, H&M (HERE). Watch, Larsson & Jennings.

En favoritkombo just nu: Matchningen av en kamelfärgad kappa tillsammans med en ljusblå skjorta som har lite maskulina influenser. Och skinn, alltid skinn. Har precis fått i mig lite sen lunch och nu håller jag på att sortera lite (mycket*) papper och kvitton, lite tråkigt företagsfix men som måste göras. Framåt kvällen ska jag träna pilates! Aldrig testat på det innan så det ska bli roligt. Och en liten reminder: Glöm inte att det är sista dagen idag att ta del av mitt sminkerbjudande till er HÄR!

_____________________

Translation: A favorite combo right now: Combining a camel colored coat with a light blue shirt with masculine influences. And leather, always leather. Just got myself some late lunch and now I’m sitting sorting papers and receipts, some boring business fix but that has to be done. Later today I’m off for a pilates session. I’ve never tried it before so I’m looking forward to it! And a little reminder: Don’t forget that today is the last day to use my makeup offer for you HERE!


30 kommentarer30 kommentarer om “CAMEL COAT COMBO”

  I love colors combo!

  Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my new fashion blog http://letucc.blogspot.com/ Great and big things are coming!

  Reply

  really awesome look! Love the color combination!

  Reply

  Precis den här kappan har jag ju tänkt beställa? Detta är färgen off White va? Eller är det Brown? :S
  Tack på förhand!

  Reply

  Gud nu blev jag förvirrad, haha…måste vara Off White! Kram!

  Reply

  Haha men ellerhur, känns inte som någon av de är någon jättebra beskrivning av färgen, men ja det måste vara Off White! Förresten, den har hellånga ärmar va? Du har bara kavlat upp de lite eller? 🙂
  Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.