Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

30
/October
20:37

Söker boende i Stockholm!

Hej bästa ni!

Som de flesta av er säkert vet har jag just nu min utgångspunkt och boende i Malmö, men då jag reser väldigt ofta och mycket till Stockholm jobbmässigt (och helt enkelt börjar tröttna på att flänga omkring), letar jag nu efter en lägenhet att hyra i Stockholm! Ska du, eller vet du någon som vill hyra ut sin lägenhet/planerar att hyra ut inom den närmaste tiden/efter årsskiftet? Maila gärna mig på [email protected], ingen vore mer tacksam än jag! ♡

___________________________

Translation: I’m looking for an apartment in Stockholm! Are you renting out your apartment/know anyone who’s planning to do it soon? Please send an email to me at [email protected], thank you! ♡


0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.