Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19
/November
21:26

MOROCCO SURFCAMP

1 24 57

Blev tyvärr något krångel med min Bloglovin igår/imorse så var tvungen att posta om mitt inlägg här under…men nu så! Något jag ser SJUKT mycket fram emot är att vi är ett drömgäng som har bokat en resa till Marocko i december för att surfa! Jag har aldrig surfat innan men alltid velat testa så jag är grymt taggad! Vi åker med Lapoint som arrangerar surfresor lite överallt i världen och jag kommer köra level 1. Hoppas även på att kanske få se lite av Marrakech under vår vecka där då jag älskar deras arkitektur!

_________________________

Translation: Unfortunately there was some problems with my Bloglovin yesterday/this morning so I had to publish my post below a second time…but now it should be fixed! Something I’m REALLY excited about is that we’re a dream team that just booked a surf trip to Morocco in December! I’ve never tried surfing before but always wanted to try it! We’re going with Lapoint that organizes surf trips to several destinations around the world and I’ll go for level 1 now. Also hoping to maybe see a bit of Marrakech during our week there since I really love their architecture!


9 kommentarer9 kommentarer om “MOROCCO SURFCAMP”

  Hej, jag har bloggat i ett år nu på nattstad med kategorin mode/livstil och jag har bland annat varit veckans blogg där och haft 70 000 läsare på en vecka! kika gärna in, då jag nu försöker förbättra min blogg ytterligare! kram http://www.nattstad.se/LovisaBriggert

  Reply

  Åh vad härligt & jag förstår att du längtar! Ni blir även ett roligt tjejgäng som åker dit tillsammans & fan vad kul ni kommer ha det & jag är avis!
  Mvh Anette Starby

  Reply

  Åh men kul!!! ÄR SÅ AVIS!
  Velat boka detta jättelänge, men blir nog framemot januari jag åker!!! 😀

  Reply

  Men vad härligt, kör!!! Kommer självklart blogga/instagramma massor därifrån, så kan du tagga inför det ännu mer 😉 Kram!

  Reply

  Men shit vad kul!! Hade jag varit du hade jag taggat sönder!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.