Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:21 | November 21, 2014

MATTE GOLD

LisaOlsson_janekonig6
LisaOlsson_janekonig2

Att jag älskar tunna, guldiga smycken och att bära mycket av dem är väl ingen direkt nyhet – men nu tror jag att jag har hittat hem vad gäller designers. Jane Kønig gör fantastiska smycken med allt ifrån halsband, armband, ringar och örhängen. Många med lite mattare yta som känns lyxigt. Det korta love-tag halsbandet får i princip aldrig lämna min hals. Nu ska jag iväg och få lite ny, fräsch färg med spraytan hos ClicksbyV! Så skönt att strunta i smink efter det, blir alltid jämnt och fint resultat hos dem! Sen blir det middag med Ellen och Märta at moi. Glad fredag!

_____________________________

Translation: It ain’t news that I love thin, gold jewelry and to wear a lot of it – but now I think I’ve found completely right when it comes to designers. Jane Kønig makes amazing jewelry’s, many with a nice matte surface that feels very luxury. I almost never take my short love-tag necklace off. Now I’m off for some new fresh color at ClicksbyV! Love to skip the makeup after a spraytan. Then it’s time for dinner with Ellen and Märta at moi. Happy Friday!


27 kommentarer



27 kommentarer om “MATTE GOLD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här