Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

26
/November
17:54

H&M EVENT WITH ME

hmeventblogg

Hörni! Nu på lördag, 29 november har jag ett nytt event tillsammans med H&M i butiken på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Detta blir mitt tredje event med H&M i år vilket känns grymt och har varit lika kul varje gång! Nu på lördag finns jag på plats mellan kl 12.00-16.00 och presenterar mina stylingfavoriter, svarar på frågor om stil och tipsar. I butiken kommer det även att finnas DJ, tilltugg att kicka in julstämningen med och annat härligt. Hade blivit SÅ glad om jag fick träffa några av er där!! Kom förbi!

Var: H&M Gustav Adolfs Torg, Malmö

När: 29 november

Tid: Kl 12.00-16.00

_____________________________

Translation: This Saturday I’m holding an event together with H&M in one of their stores in Malmö. This will be my third event with H&M this year and it has been so much fun each time! This time I’ll be in their store at Gustav Adolfs Torg between 12-4 PM presenting my styling favorites, answering questions about style and other tips!


16 kommentarer16 kommentarer om “H&M EVENT WITH ME”

  Hej, jag har bloggat i ett år nu på nattstad med kategorin mode/livstil och jag har bland annat varit veckans blogg där och haft 70 000 läsare på en vecka! kika gärna in, då jag nu försöker förbättra min blogg ytterligare! kram http://www.nattstad.se/LovisaBriggert

  Reply

  Vilken rolig ära du får göra. Det måste vara jätteroligt att få göra något sådant & hm har så mycket snygga kläder. Lycka till!
  Mvh Anette Starby

  Reply

  Åh nå som man bor i malmø, må man vell komme på dette 🙂

  Reply

  Kan man komma när som mellan 12-16?
  Brukar det vara mycket folk så att man måste köa?

  Kram

  Reply

  Jag kommer att hålla en presentation kl 12 och en kl 14, men finns på plats hela tiden mellan 12-16 och likaså mina stylingfavoriter synligt i butiken, så bara att komma förbi och lyssna eller säga hej 🙂 Kramar och hoppas vi ses där!

  Reply

  want to see the whole outfit really badly! xx

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.