Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:54 | November 26, 2014

H&M EVENT WITH ME

hmeventblogg

Hörni! Nu på lördag, 29 november har jag ett nytt event tillsammans med H&M i butiken på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Detta blir mitt tredje event med H&M i år vilket känns grymt och har varit lika kul varje gång! Nu på lördag finns jag på plats mellan kl 12.00-16.00 och presenterar mina stylingfavoriter, svarar på frågor om stil och tipsar. I butiken kommer det även att finnas DJ, tilltugg att kicka in julstämningen med och annat härligt. Hade blivit SÅ glad om jag fick träffa några av er där!! Kom förbi!

Var: H&M Gustav Adolfs Torg, Malmö

När: 29 november

Tid: Kl 12.00-16.00

_____________________________

Translation: This Saturday I’m holding an event together with H&M in one of their stores in Malmö. This will be my third event with H&M this year and it has been so much fun each time! This time I’ll be in their store at Gustav Adolfs Torg between 12-4 PM presenting my styling favorites, answering questions about style and other tips!


16 kommentarer16 kommentarer om “H&M EVENT WITH ME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här