Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/November
21:08

TRENCH GAME

LisaOlsson_trench3 LisaOlsson_trench2 LisaOlsson_trench1

Jumpsuit, Make Way (HERE). Trenchcoat, Minusey. Shoes, Jennie-Ellen. Rings and necklaces, Jane Kønig. Bracelet, Kyssjohanna.

Outfit från förra veckan – kanske världens skönaste jumpsuit som funkar minst lika bra med flats till vardags som med klackar till fest, i kombo med den här vinröda trenchen! Galet vad snabbt den här veckan har gått, någon som håller med mig? I morgon ska det i alla fall plåtas till ett kommande reportage, på lördag väntar mitt event med H&M i Malmö som jag bloggade om i inlägget under och på söndag hoppas jag på storfrukost med lite vänner på morgonen, följt av ett crossfit-pass med fokus på mage! Där emellan planerar jag väl att ligga uthälld i soffan och bara göra ingenting också. So long, g’night ♡

_________________________

Translation: Maybe the most comfy jumpsuit that works just as good with flats as for party with heels, combined with this burgundy trenchcoat from the other week! Crazy how fast this week has past, tomorrow I’ll shoot some photos for an upcoming editorial, on Saturday I have my event with H&M that I blogged about yesterday and on Sunday I’m hoping for breakfast with friends and then a crossfit workout! So long, g’night ♡


30 kommentarer30 kommentarer om “TRENCH GAME”

  Sjukt snyggt! Har själv spanat in den jumpsuiten ett bra tag nu 🙂 Hoppas u har haft en fantastiskt härlig dag! Kram

  Reply

  Vinrött med svart är färger jag också föredrar just nu. Din kappa är galet snygg & en sådan vill jag också ha!
  Mvh Anette Starby

  Reply

  Vilken storlek har du i jumpsuiten? 🙂 och vilken är din vanliga storlek? 34? xxs?

  Reply

  Jag älskar ditt hår och din frisyr, gör du något speciellt med håret, isåfall vad?
  Älskar dig kram

  Reply

  Tack så mycket!! Jag klipper mig regelbundet och undviker schampoon med sulfater och parabener, men annars är jag nog tyvärr inte suupersnäll mot håret för tillfället. Lockar det med plattång och borstar ut det för att skapa ett mer naturligt intryck! Kram och tack för fina ord

  Reply

  Hi, what size do you have on your Jane Kønig necklace? I see that have two different sizes and wonder what size both is :))

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.