Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:08 | November 27, 2014

TRENCH GAME

LisaOlsson_trench3 LisaOlsson_trench2 LisaOlsson_trench1

Jumpsuit, Make Way (HERE). Trenchcoat, Minusey. Shoes, Jennie-Ellen. Rings and necklaces, Jane Kønig. Bracelet, Kyssjohanna.

Outfit från förra veckan – kanske världens skönaste jumpsuit som funkar minst lika bra med flats till vardags som med klackar till fest, i kombo med den här vinröda trenchen! Galet vad snabbt den här veckan har gått, någon som håller med mig? I morgon ska det i alla fall plåtas till ett kommande reportage, på lördag väntar mitt event med H&M i Malmö som jag bloggade om i inlägget under och på söndag hoppas jag på storfrukost med lite vänner på morgonen, följt av ett crossfit-pass med fokus på mage! Där emellan planerar jag väl att ligga uthälld i soffan och bara göra ingenting också. So long, g’night ♡

_________________________

Translation: Maybe the most comfy jumpsuit that works just as good with flats as for party with heels, combined with this burgundy trenchcoat from the other week! Crazy how fast this week has past, tomorrow I’ll shoot some photos for an upcoming editorial, on Saturday I have my event with H&M that I blogged about yesterday and on Sunday I’m hoping for breakfast with friends and then a crossfit workout! So long, g’night ♡


30 kommentarer30 kommentarer om “TRENCH GAME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här