Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:30 | November 28, 2014

LACE ALL OVER

lacelace

From the top (left to right): 1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here 7. Here 8. Here 9. Here

Must-haves right now: All lace lingeries. Here are my top 9 – find your favorite!


12 kommentarer12 kommentarer om “LACE ALL OVER”

  awesome, i really love lace bras they are so beautiful,and no 2&5 looking really amazing. My problem is just that i dont know how to style them. do you think you could do a blog post and give us maybe 3 or 5 ways to style such kind of bras? that would be so great since i only can imagine wearing it in one way with maybe a top with a huge V-cleavage. 🙂

  Reply

  Hej, jag har bloggat i ett år nu på nattstad med kategorin mode/livstil och jag har bland annat varit veckans blogg där och haft 70 000 läsare på en vecka! kika gärna in, då jag nu försöker förbättra min blogg ytterligare! kram http://www.nattstad.se/LovisaBriggert

  Reply

  Vilka snygga bh:n & speciellt nr 3 & 5. Ha en trevlig lördag!
  Med vänlig hälsning Anette Starby

  Reply

  Kan inte du tipsa om snygga vinterjackor? Tycker att det är så himla svårt att hitta jackor som är både varma och snygga. Kram!

  Reply

  Jag gjorde ett kollage med olika varianter för några veckor sen, men ska hålla extra utkik efter fler att tipsa om nu inom närmsta tiden! Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här