Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:28 | December 8, 2014

PLAN

Här kommer en film för PLAN Sverige som vi spelade in för några veckor sedan. Vi har jobbat för PLAN under en period nu, bl.a. i samband med Flickdagen som ni kanske minns på bloggen samt instagram. Ambassadörskapet fortsätter och jag är glad och stolt att få chansen att sprida ett viktigt budskap till mina följare via mina kanaler. Alla kan göra något – och tillsammans kan vi göra något riktigt stort! Titta på, kommentera och feel free att dela videon! ♡ Du kan även beställa ditt eget band HÄR.

_____________________________

Translation: Here’s a film for the help organization PLAN Sverige that was recorded a couple of weeks ago. We’ve been working with PLAN for a while now, and the ambassadorship is still on going. I’m both happy and proud to have the chance to send out an important message to my followers in my social platforms. Everybody can do something – and together we can make something really big! Watch, comments and feel free to share the video! ♡

7 kommentarer7 kommentarer om “PLAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tusen tack Lisa för att du är med oss och engagerar dig för flickors rättigheter! <3

  Reply
 • Lisa, tack! Tack vare er kan vi göra skillnad. Har redan beställt ett armband. Vilket föredöme du är; inte bara snygg utan också fin i själen. All kärlek till dig! Kram, Petronella

  Reply
 • Gud vilken bra grej!

  Reply
 • Please, svara på vilka längder du har på dina Jane Kønig-smycken?? 🙂

  Reply
 • Jag har 42 cm i det korta love tag halsbandet och det längre är 60 cm 🙂 Kram!

  Reply
 • Blir så glad att se folk hjälpa andra på sätt som det här 🙂

  Reply
 • stolt över ditt engagemang!!

  Reply