Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:40 | December 9, 2014

JERKIN VEST

LisaOlsson_lxl-14 LisaOlsson_lxl-7LisaOlsson_lxl-10 LisaOlsson_lxl-9 LisaOlsson_lxl-2

Photos by Madelen Holmström

Pants, Zara. Shoes, Jennie-Ellen. Sweater, Davida Cashmere. Vest, LXLS. Bag, Givenchy.

Vill (kommer*) bo i den här västen i vinter. Min magkänsla säger det. Perfekt att bära både över en cashmere-tröja som här, något stickat eller en klassisk skinnjacka. Drömväst! Fotade detta strax innan vi åkte till Marocko och det är knäppt hur snabbt kylan känns avlägsen härifrån, efter bara några dar. Hade inte haft något emot att vänja mig vid Marocko-temperaturen istället. Tog ett litet jobb-break nu och närsom väntar lunch – sen dags för surf! So long hjärtan!

_____________________________

Translation: Want to (will*) live in this vest this winter. Perfect to wear both over a cashmere sweater like here, some knitwear or a classic leather jacket. Dream vest! Took these photos just before we traveled to Morocco and it’s kinda crazy how fast the cold at home feels so distant. Wouldn’t mind getting used to the Morocco-temperature instead. So long babes!


28 kommentarer28 kommentarer om “JERKIN VEST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här