Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:03 | December 21, 2014

12 FROM INSTAGRAM

LisaOlsson_instalately

Hej hjärtan! Här kommer 12 ögonblick från min Instagram senaste tiden. Om ni inte redan följer mig där så göört! Längtar efter att få visa er resultatet från bild 3! Rami plåtade två editorials med oss i Marocko som kommer att släppas i två delar och teman, lär bli grymt. Håll utkik! Igår kväll blev det julbak (läs: fulaste pepparkakorna någonsin) och film med Robin och efter ordentlig sömn inatt fick jag gjort en del jobb nu under morgonen. Resten av dagen är det latast söndag vinner som gäller. Who’s in? Har ett outfit-inlägg på g till er senare idag!

___________________________________

Translation: 12 moments from my Instagram lately. If you’re not already following me there go do it! So excited to show you the result from photo number 3! Rami shot two editorials of us in Morocco that will be released in two parts and themes, stay tuned! Yesterday night me and Robin made some Christmas baking and watched a movie, and after some good sleep tonight I got some work done this morning. The rest of the day I’m all into laziest Sunday wins. Who’s in? Will post an outfit for you here later today!


11 kommentarer11 kommentarer om “12 FROM INSTAGRAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här