Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:06 | December 21, 2014

BLUE DOOR ALLEY

LisaOlsson_greenleooutfit2 LisaOlsson_greenleooutfit3LisaOlsson_greenleooutfit1 LisaOlsson_greenleooutfit5LisaOlsson_greenleooutfit4

Trenchcoat, Gina Tricot. Shirt, Zara. Shorts, H&M. Bag, Janni Delér for KL Sweden (proud friend ♡). Shoes, Nicholas.

Här kommer en outfit från Marocko! Drömmer mig bort lite från det konstanta regnet de senaste dagarna…men snart är det jul!! Tråkigt att ni varit ovanligt tysta i kommentarsfältet de senaste dagarna förresten. Jag ser ju att ni är här varje dag, och er respons är en av de allra främsta motivationsfaktorerna om det så bara är några få ord! Ni kommer inte undan, haha (: Uppskattar varenda en ska ni veta. Och tillbaka till bilderna så älskar jag känslan att ha möjlighet att bära sina grymma vänners design! Det gör jag gärna till en vana. Nu: soffhäng för att ladda om inför en ny vecka. So long

___________________________________

Translation: Here’s an outfit from Morocco! I’m dreaming away for a minute from the constant rain the last days…but soon it’s Christmas!! Sad that you’ve been a bit quiet writing comments lately. I can see that you’re in here, and your response is one of the biggest motivation boost I can get, even if it’s just a few words! Can tell you that I really appreciate each one (: Btw love being able to wear my awesome friend’s own design! Wouldn’t mind making that a habit. Now: Reload for the upcoming week. So long


48 kommentarer48 kommentarer om “BLUE DOOR ALLEY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snyggt! 🙂

  Reply
 • Hi Lisa
  I’m following you for 3 years. Please keep on blogging 🙂 love you’re style so much!!

  Reply
 • Thank you so much for your sweet words!! I won’t for a looong time, promise 😉

  Reply
 • that’s such a gorgeous bag, love it ! great look x

  CLUB AVENUE / http://club-avenue.blogspot.com / instagram

  Reply
 • Love these shorts from H&M! I’m so glad I got mine when they were sold online!

  Dannon //
  Like The Yogurt
  Follow on Instagram!

  Reply
 • Har också de shortsen <3 längtar tills man kan bära dem till bara ben! Superfin outfit som vanligt 😉

  Reply
 • Eller hur, kommer bli guld i sommar! Tack så mycket Cecilia 🙂

  Reply
 • I really like youre photo’s and outfits!

  Reply
 • Hi Lisa! I really enjoy your blog! I check in often and my apologies for never leaving a comment. I think your fashion and home interior style is great and inspiring, thank you! I was also wondering where the beautiful gold letter charm necklaces from one of your last posts are from? Thank you and keep it up!
  Holiday cheers from USA! xo

  Reply
 • Du har jätte inspererande blogg! Alltid kul att se dina bilder och följa dig..

  Reply
 • Tack snälla Cassandra, så kul att höra!!

  Reply
 • Pretty outfit!
  X
  Miri
  http://currentlywearing.com

  Reply
 • Love the lace detailing! xx

  http://www.getup-goblog.blogspot.com

  Reply
 • Borde väl bli bättre på att kommentera, haha. Ville bara säga att din blogg är suveränt bra och det är kul hur aktivt du uppdaterar nuförtiden! Kram från en annan 20-årig Skånetös.

  Reply
 • Haha, förstår att det är lätt glöms bort. Men varje kommentar är verkligen guld! Vad roligt att höra, tack så mycket!! Kram & god jul

  Reply
 • Love your outfit, everything look so nice on you!

  L.A

  Reply
 • Nu kan jag inte svara för alla andra men jag är typ queen of the comments 😉 Haha kommentarer i stort sett varje inlägg jag läser (hos alla bloggare) och du vet att jag följt dig sen du var en liten plutt på 12 år och älskar din utveckling med bloggen men du har alltid varit en av de bloggarna som inte uppdaterar ofta. Vad jag noterat publicerar du ett inlägg om dagen med hög kvalité men även om jag följt dig i så många år så känns det fortfarande inte som jag vet vem du är. Förr bloggade du mycket om dina vänner. Karna, Felicia osv och jag begär inte att du ska vara mer personlig om du inte vill men de hade varit roligare om du la upp mer “Idag har jag…” med bilder som visar de du skriver i texten. Sånt tycker jag är så himla roligt speciellt när du inte lever ala Svensson 🙂 Även om du bara sitter på kontoret så hade varit kul med en bild på din arbetsplats och “Idag har jag suttit flera timmar på kontoret och jobbat med olika spännande projekt” och sen kanske skriva om tankar/känslor kring de hela.

  Nu tror jag denna jätte långa kommentaren täckte upp för de uteblivna kommentarerna haha! Kram på dig

  Reply
 • Haha, och jag älskar det! Tack för alla kommentarer 😉 Sjukt kul att du följt så länge!! Jag känner inte att jag vill att bloggen ska gå ifrån just vad det är, en modeblogg alltför mycket eftersom det är något jag byggt upp under många år, men tar verkligen det till mig och ska tänka på att bli duktigare med kameran just till mina snapshots-inlägg för att bjuda in er mer i min livsstil/vänner/etc. Får göra något extra nu framåt nyår! Ibland handlar det även om att en del av mina vänner inte vill eller känner sig bekväma med att synas på bilder i bloggen/instagram och det måste jag klart respektera (: Igen – grymt med feedback och hoppas du fortsätter följa lika många år till! 😉 Kramar & god jul

  Reply
 • That is a gorgeous outfit! I love the color palette!

  http://www.daisydaniels.me/

  Reply
 • Cute outfit!

  Fashion blogger, freelance stylist and photographer, interior designer, photo model and music production student. Check out my fashion blog http://letucc.blogspot.com/ Great and big things are coming!

  Reply
 • hot legs, great shorts, nice colour = perfect outfit ! 🙂

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  Reply
 • Amazing pictures & such a cool outfit 🙂
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.de

  Reply
 • otroligt vacker!
  jag undrar när du hade tänkt dra en vinnare i tävlingen i samarbete med Nikon?

  Reply
 • Hej Elin! Tack snälla!! Vinnaren i Nikon-tävlingen presenterades för några dagar sen i det här inlägget: http://lisaolsson.wearecube.se/photo-moments/#comments
  Kram

  Reply
 • You look so cute!!

  http://lifebetweenhats.blogspot.com

  Reply
 • Så snygg outfit! Jag gillar shortsen väldigt mycket 🙂

  Reply
 • Tack Linnea!! Kram

  Reply
 • Love the proportion of the long trench paired with the shorts!

  http://www.lydiatrj.com

  Reply
 • Gorgeous outfit! Love it!
  http://trendenciesblog.com

  Reply
 • Gorgeous lace shorts
  emmastyleguide.blogspot.com

  Reply
 • oh now i feel guilty. i am sorry that i not always comment, but i just wanted to say that you have an fantastic blog with always amazing posts. i get a lot inspiration and your style is really beautiful. 🙂 i visit your blog every day and could not imagine to not come here everyday. <3

  Reply
 • You always make me happy with your comments Fabienne!! Don’t feel guilty 😉 Thank you so much, hope you keep following <3

  Reply
 • What a beautiful and cool look! Love it 🙂

  xx Su http://fashiontwinstinct.blogspot.de/

  Reply
 • Lovely outfit!

  ~~~Diana~~~
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • Jag gillar din blogg och den är min favorit sedan flera år tillbaka. Men ibland känns det kanske som att man inte får svar om man kommenterar och då är det mindre kul, hehe förlåt hoppas du inte känner dig sorgsen! Älskar andan i din blogg, du är så självständig och stark. Hur gör du för att vara det?
  och så undrar jag om du kunde blogga mer om vardagen dvs inte bara outfits och imnext teamet utan också felicia karna ellen och alla andra där i malmö? 🙂 vore kul att se mer av det där du gör utanför jobbet. Och så hoppas jag att du kunde berätta varför caroline roxy inte längre är med er lika mycket som förut? Hon är ju en del av imnext. Har hon så mycket på gång på eget håll? 🙂

  Mvh ett stort fan från Finland

  Reply
 • Hej Julia! Blir så himla glad för dina ord, vet att jag sett flera kommentarer från dig (och svarat) tidigare och de gör mig alltid lika glad 🙂 Försöker alltid vara noga med att svara på frågor i kommentarer, men ska absolut bli bättre på att svara på även andra!
  Jag har nog min familj att tacka mycket för att jag är trygg och säker i mig själv. Vi är väldigt nära och de har alltid stöttat mig och uppmuntrat mig till att gå min egen väg, även om andra runt omkring kanske varit desto mer kritiska stundvis. Och ju äldre jag blivit har jag även insett värdet i att bara försöka omge mig med människor som lyfter och inspirerar mig och vice versa, livet är för kort för negativ energi. Sen angående livsstil/personligt i bloggen så känner jag att jag inte vill att bloggen ska gå ifrån modeblogg alltför mycket eftersom det är ett varumärke jag byggt upp, MEN jag ska bli bättre på att väva in mer personligt i mina snapshots-inlägg och bära med mig kameran mer flitigt (kanske kan göra något mer ingående/personligt inlägg i samband med nyår nu?). Bra att du säger till mig 😉 Caroline har inte längre kvar sin blogg på Im Next, utan flyttade för att köra på egen plattform tidigare i höst (:
  Kramar & god jul till dig!

  Reply
 • Iii tack för kommentaren <3 och visst har du svarat många gånger!!! Glömmer aldrig hur glad jag blev första gången du svarade:) fantastisk känsla!
  jag förstår absolut att du inte vill styra bort dig från modebloggslinjen och det ska du inte heller! Vill bara se mer vardagliga bilder, typ lite ur ditt hem och sådär, utan att avslöja allt. Det är ju därför du är så fascinerande då du inte berättar allt:) god juuuuul !!!

  Reply
 • DÖR vad snyggt!! Väskan passar riktigt bra på dig 😉 Puss! <3

  Reply
 • Thaaaanks darling! Grym designer 😉 <3

  Reply
 • Snygga bilder!!

  Reply
 • Perfect, love it! <3

  http://www.theblondieverse.com

  Reply
 • Great outfit and I love the colors! 🙂 The shorts are just perfect and have them myself 😉

  http://www.itsmypassions.dk

  Reply
 • Thank you Julie! Oh, lucky us then 😉

  Reply
 • Beautiful look! Love the colors so much!

  http://kingstreetfashionista.blogspot.hu/2014/12/food-friday-13-christmas-edition.html

  Reply
 • Jättefin outfit 😀

  Reply
 • Beautiful outfit 🙂

  Reply
 • Stunning photos! By looking at this I wish it was Summer again.
  Merry Christmas

  Love, Maria
  marieroget.blogspot.pt

  Reply
 • Wow.. you look absolutely gorgeous in this pics! Never knew that Morocco could be such a great place for photos! 🙂

  I need to book a ticket, stat! 😛

  Geekette in High Heels

  Reply