Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:44 | December 22, 2014

70% OFF VIP-CODE

LisaOlsson_collage22dec

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

När det kommer till nätshoppar under de senaste dagarna så har jag gång på gång hamnat bland massa bikinis och sommarplagg, trots helt fel månad. Går igenom någon slags förnekelsefas antar jag. Inser att det nog är lika bra att acceptera läget och istället passa på att införskaffa lite nödvändigheter såsom handskar, mössor och mer stickat. Ovan hittar ni 9 online-favoriter just nu! Vill även passa på att säga att Nelly.com’s stora julrea med upp till 70% öppnar officiellt om några dagar, men om ni anger min VIP-kodXXLISA” på kampanjsidan HÄR så har ni möjlighet att öppna den och shoppa redan nu! Hoppas att ni har en fin måndag! Hörs senare ikväll ♡

_________________________________

Translation: When it comes to online shops the last few days I’ve found myself browsing through bikinis and summer pieces again and again despite the totally wrong month for that. Going through a denial phase I guess. But now I’ve decided to accept the fact and gonna take the opportunity to buy some must-haves like gloves, beanies and more knitwear. Also want to tell you that Nelly.com’s big Christmas sale with up to 70% off opens in a couple of days, but if you use my VIP-codeXXLISA” on the campaign site HERE you get the chance to open it and shop before everyone else! Hope you’re having a great Monday! Talk more later tonight ♡

(inlägget innehåller affiliatelänkar)


7 kommentarer7 kommentarer om “70% OFF VIP-CODE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här