Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:13 | December 25, 2014

IT SHOE

LisaOlsson_highboots

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

Hej favoriter! Lovar att uppdatera er med lite mer julinlägg i både bild och text här, men tills i morgon kommer här 6 stycken stövlar i  hög modell att skynda fynda online just nu! En grym sko att addera till garderoben och mer användbar än vad man kanske kan tro. Värmande i vinter och snygg till barbent i vår. Kom fram till min moster och kusiner i Växjö för några timmar sen för att fortsätta julfirandet här. Paketleken is on! Hoppas att ni har en fortsatt bra julhelg och att ni tar hand om varandra lite extra! So long

______________________________________

Translation: Hey favorites! I promise to give you some more updates about Christmas, but until tomorrow – here’s 6 perfect high boots online right now! A great shoe to invest in this season and more useful than you may think. Now me and my family just arrived to Växjö at my aunt and cousin’s place for some mor Christmas celebrations. Hope you all have a good one and that you take care of each other a little extra! So long

(inlägget innehåller affiliatelänkar)


13 kommentarer13 kommentarer om “IT SHOE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här