Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:45 | December 27, 2014

MY CHRISTMAS

LisaOlsson_xmas2

From yesterday’s morning walk / Christmas giftsLisaOlsson_xmas1My grandmotherLisaOlsson_xmas4LisaOlsson_xmas8Morning at moiLisaOlsson_xmas3My beautiful sisterLisaOlsson_xmas5

Lite bilder från mitt julfirande! En sväng till Blekinge hos farmor på julafton först och sen Växjö till min moster och kusiner. Blev såklart en dos av vanlig julmat också även om det inte fastnade på bild, men eftersom att IBS och mycket fet mat inte går ihop utan att få magkramper och illamående tyvärr, så kändes den där tropiska plankan desto mer lockande för mig. Annars har vi bara slappat, gått promenader, druckit glögg på stranden vid vår sommarstuga, spelat spel och ätit ännu mer mat. Hoppas att ni har haft en bra jul? Nu är jag tillbaka på hemmaplan igen och tänkte kolla in rean någon timme innan det blir fest ikväll! Har en känsla av att jag kommer gör mest fynd online dock. So long

__________________________________

Translation: Some photos from my Christmas! Went both to my grandmother and then to my aunt and cousins with my family. Of course we also had some traditional Christmas food, but since IBS and that kind of food doesn’t match without stomach cramps unfortunately, that tropical plank felt more tempting to me. Overall we’ve just been relaxing a lot, going out for walks, drinking mulled wine at the beach at our summer house, playing parlor games and been eating some more. Have you had a good Christmas? Now I’m back home again and planning to go and check out the sale before I’m off for party tonight! So long


21 kommentarer21 kommentarer om “MY CHRISTMAS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här